Махукова Тетяна Віталіївна Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 13 of 13
Issue DateTitleAuthor(s)
Feb-2020Особливості лексико-граматичного структурування мовленнєвих висловлювань у дітей дошкільного віку із тяжкими порушеннями мовлення (ТПМ)Григор’єва, І. О.; Макаренко, І. В.; Махукова, Т. В.
2009Психологічна специфіка процесів мовленнєвого спілкування в системі взаємодії особистості і суспільстваМахукова, Т. В.
2010Проблема засвоєння значення фразеологізмів в системі корекційної роботи з формування вербально-семантичного рівня в структурі мовної особистості молодшого школяра з тяжким порушенням мовленняМахукова, Т. В.
2011Особливості практичних узагальнень у дітей молодшого шкільного віку з тяжкими порушеннями мовлення щодо функціонально-стилістичної ролі фразеологізмівМахукова, Т. В.
2011Психолого-педагогічні умови формування культури спілкування у дітей молодшого шкільного віку з ТПМ засобами фразеологізмівМахукова, Т. В.
2011Особливості аналізу фразеологізмів за семантичними ознаками при виконанні завдань констатувального експерименту молодшими школярами з ТПММахукова, Т. В.
2010Особливості дотеоретичних уявлень про значення фразеологізмів та їх представленість в імпресивному та експресивному словнику молодших школярів з тяжкими порушеннями мовленняМахукова, Т. В.
2013Особливості складних синтаксичних конструкцій у мовленні дітей дошкільного віку із затримкою психічного розвиткуЛінгарт, А. К.; Махукова, Т. В.
2011Формування первинних уявлень та узагальнень щодо експресивно-характеризуючого значення фразеологізмів у молодших школярів з ТПМ в системі корекційної роботи з розвитку культури спілкуванняМахукова, Т. В.
2012Алгоритм лінгвістичного аналізу мовних засобів у методиці формування культури спілкування у дітей молодшого шкільного віку з ТПМ засобами фразеологізмівМахукова, Т. В.
2014Психолінгвістичний підхід до формування мовленнєвої системи у дітей молодшого шкільного віку із ТПММахукова, Т.
2014До вивчення проблеми впливу когнітивних механізмів на формування лексичного компоненту мовленнєвої системи дітей із тяжкими порушеннями мовленняМахукова, Т. В.
2015Неврологічні основи логопедіїМахукова, Т. В.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 13 of 13