Гаврюшенко Ганна Володимирівна Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 42
Issue DateTitleAuthor(s)
2022Методичні підходи до вивчення клімату Африки у шкільному курсі географії материків та океанівГаврюшенко, Г. В.; Старцева, Л. О.
2022Методичні підходи до вивчення Південної Америки у шкільному курсі географії материків та океанівГаврюшенко, Г. В.; Собур, Н. В.
2022Науково-методичний супровід дистанційного викладання розділу „Океани” в шкільному курсі „Географія материків та океанів”Гаврюшенко, Г. В.
2022Розвиток математичної компетентності учнів засобами фізичної географіїГаврюшенко, Г. В.; Денисенко, Г. О.
2022Justification of points and scenarios for the development of rural and settlement communities in Ukraine (on the example of Luhansk region)Kolosov, A.; Chebotarov, V.; Chebotarov, I.; Havriushenko, H.; Duhin, A.
2020Методичні підходи до викладання курсу „Природокористування та охорона природних ресурсів” здобувачам освітнього ступеня „магістр” педагогічних та природничих спеціальностейГаврюшенко, Г.
2012Напрями підвищення ефективності соціально-економічної інтеграції інвалідів до трудового та суспільного життя: погляд респондентівГаврюшенко, Г. В.
2021Створення мультфільмів як приклад використання ігрової форми навчання у шкільному курсі географії материків та океанівГаврюшенко, Г.; Масленнікова, Н.
2021Методичні підходи до вивчення клімату Північної Америки у шкільному курсі географіїГаврюшенко, Г.; Кулик, С.
2013Зарубіжний досвід розвитку підприємницької діяльності та самозайнятості серед людей з інвалідністюГаврюшенко, Г.
2021Результати опитування вчителів щодо стану дистанційного навчанняГаврюшенко, Г.; Борова, Н.
2021Загальні підходи до інклюзивного навчання географії у школіГаврюшенко, Г. В.
2021Використання інформаційно-комунікаційних технологій при формуванні біогеографічних знань учнівГаврюшенко, Г.; Іваскевич, О.
2020Особливості організації та проведення нестандартних уроків як інноваційної технології навчання при викладанні шкільного курсу „Географічний простір Землі”Гаврюшенко, Г.; Шакшова, Т.
2017Застосування мультимедійних технологій на уроках географії у 8 класі при вивченні теми „Природокористування”Гаврюшенко, Г.; Щербак, Л.
2021Методичні підходи до викладання шкільного курсу географії в інклюзивному освітньому середовищіГаврюшенко, Г.; Єрмощенкова, В.
2020Результати анкетування учнів щодо методики виконання проєктів у шкільному курсі «Географічний простір землі»Гаврюшенко, Г.; Чигирик, А.
2020Навчальні можливості коміксів при вивченні географіїГаврюшенко, Г.; Чигирик, А.
2020Методичні підходи до вивчення теми «Українська держава» у шкільному курсі «Географічний простір Землі»Гаврюшенко, Г. В.
2020Загальні аспекти підготовки учнів до географічних олімпіадГаврюшенко, Г.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 42