Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/5393
Title: Концептуальні засади розвитку та оцінки персоналу промислового підприємства на принципах соціальної відповідальності в умовах модернізації
Authors: Смирнова, І. І.
Сімаков, К. І.
Keywords: соціальна відповідальність
персонал
оцінка персоналу
методи оцінки персоналу
принципи оцінки персоналу
управління персоналом
конкурентоспроможність
мотивація
навчання та розвиток персоналу
Issue Date: 2020
Publisher: ДЗ "Луганський національний університет"
Abstract: У статті досліджено методологічні основи формування ефективної системи оцінки персоналу на засадах соціальної відповідальності. Визначено, що мотивація відіграє найважливішу роль у структурі сучасної компанії, вона пронизує організаційні, економічні, соціально-психологічні сфери взаємодій, отже, це кровоносна система підприємства, що дасть змогу всім іншим органам нормально функціонувати. Висвітлено, що головною метою підприємств в умовах конкуренції стає розроблення стратегій розвитку професійної компетентності персоналу підприємства, де головна роль відводиться оцінці, яка спрямована на виявлення потенціалу кожного працівника. Підкреслено необхідність застосування сучасних методів оцінки персоналу на принципах соціальної відповідальності, а також важливість залучення персоналу до регулярного про-ходження оцінки, включаючи самоаналіз та саморозвиток. Обґрунтовано доцільність розроблення комплексного методичного підходу до формування належної оцінки персоналу на принципах соціальної відповідальності як важливого елементу ефективного управління. Запропоновано проведення комплексної оцінки персоналу на підприємстві на принципах соціальної відповідальності для підвищення його конкурентоспроможності.
Description: Смирнова І.І. Концептуальні засади розвитку та оцінки персоналу промислового підприємства на принципах соціальної відповідальності в умовах модернізації / І.І.Смирнова,К.І.Сімаков // Економічний вісник Донбасу. - 2020. - № 1 (59). - С. 130-136.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/5393
ISSN: УДК 331.108:338.45:330.342.146
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
21.pdf323.68 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.