Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/5372
Title: Сучасні напрями розвитку інновацій та інформаційних технологій в логістичній системі промислових підприємств України
Authors: Колесников, С.О.
Володченко, В.В.
Keywords: логістика
Issue Date: 2020
Publisher: ДЗ "ЛНУ імені Тараса Шевченка"
Abstract: У статті досліджено особливості напрямків розвитку логістики в Україні на сучасному етапі. Про-аналізовано переваги їх впровадження на сучасних українських підприємствах. Розглянуто основні парадокси логістичного ринку та проблеми і перспективи впровадження інновацій у логістичну діяльність вітчизняних підприємств. Запропоновано використання дигіталізації в логістичній галузі, яка забезпечує швидку обробку даних, економію часу, зручний аналіз інформації, безпеку, мінімізацію впливу людського фактору. Доведено, що інформаційні технології в логістиці сьогодні незамінні, тому що виконують свої основні завдання, а саме: управління замовленнями, про-ведення наукових досліджень та відстеження взаємозв'язків системи, підтримка функціонування логістичного ланцюга, а також генерування форм вихідних даних. Без співпраці IT та логістики результат поставки продукції споживачеві сьогодні просто неможливий, але логістика розвивається відповідно сучасним глобальним викликам та вимогам, впроваджуючи та використовуючи передові технології.
Description: Колесников C. О., Володченко В. В. Сучасні напрями розвитку інновацій та інформаційних технологій в логістичній системі промислових підприємств України / С.О.Колесников,В.В.Володченко // Економічний вісник Донбасу. - 2020. - № 1 (59). - С. 49-56.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/5372
ISSN: УДК 330.341.003:004:338.45(477)
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
10.pdf341.69 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.