Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/5283
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧесноков, О. В.-
dc.contributor.authorКолесніков, В. О.-
dc.contributor.authorСвірідов, В. В.-
dc.date.accessioned2020-07-15T15:45:25Z-
dc.date.available2020-07-15T15:45:25Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.otherУДК 620.22(076.5)-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/5283-
dc.descriptionЧесноков О. В. Матеріалознавство та матеріали в машинобудуванні : метод. реком. до вик. контрольних. робіт для студ. напряму підготовки «Професійна освіта» профілів підготовки «Транспорт» та «Технологія виробництва і переробка продуктів сільського господарства» усіх форм навчання / О. В. Чесноков, В. О. Колесніков, В. В. Свірідов ; Держ. закл. «Луган. нац. ун-т імені Тараса Шевченка». – Луганськ : Вид-во ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка», 2013. – 53 с.uk_UA
dc.description.abstractМетодичні рекомендації складаються з теоретичної частини та контрольних запитань за варіантами. Рекомендовано для студентів 1 – 2 курсів напряму підготовки «Професійна освіта» профілю підготовки «Транспорт» денної та заочної форм навчання, може бути використаний студентами інших технічних спеціальностей.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка"uk_UA
dc.subjectпрофесійна освітаuk_UA
dc.subjectтранспортuk_UA
dc.subjectматеріалознавствоuk_UA
dc.subjectмашинобудуванняuk_UA
dc.titleМАТЕРІАЛОЗНАВСТВО ТА МАТЕРІАЛИ В МАШИНОБУДУВАННІuk_UA
dc.title.alternativeМетодичні рекомендації до виконання контрольних робіт для студентів напряму підготовки «Професійна освіта» профілів підготовки «Транспорт» та «Технологія виробництва і переробка продуктів сільського господарства» для заочної форми навчанняuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Навчально-методичні видання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Materiloved. Zaochn. 140109.pdf1.2 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.