Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/5276
Title: SOCIOLINGUISTICS (Соціолінгвістика)
Other Titles: Навчально-методичний посібник для студентів 4 курсу закладів вищої освіти спеціальності 014 «Середня освіта. Мова і література (англійська)» денної та заочної форм навчання
Authors: Биндас, О. М.
Keywords: cоціолінгвістика
Issue Date: 2020
Publisher: ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка"
Abstract: Навчально-методичний посібник містить комплект навчальних матеріалів з авторського курсу «Соціолінгвістика», а саме: теоретичний матеріал, плани семінарських занять та рекомендовану літературу для підготовки до них; систему вправ для самостійної роботи студентів і проведення семінарських занять та тести до курсу. Посібник адресовано студентам 4 курсу спеціальності 014 «Середня освіта. Мова і література (англійська)» закладів вищої освіти денної та заочної форм навчання.
Description: Биндас О. М. Sociolinguistics : навч.-метод. посіб. для студентів 4 курсу спец. 014 «Середня освіта. Мова і література (англійська)» вищ. навч. закл. ден. та заочн. форм навч. / О. М. Биндас ; Держ. закл. «Луган. нац. ун-т імені Тараса Шевченка». – Старобільск-Полтава : ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка», 2020. – 113 с. – англ. мовою.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/5276
Appears in Collections:Биндас Олена Миколаївна

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Sochiolingvistika.pdf1.84 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.