Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/5248
Title: Ботаніка
Other Titles: Методичні вказівки до лабораторних занять, самостійної роботи, польової практики з курсу анатомії, морфології та систематики рослин для здобувачів вищої освіти освітнього рівня бакалавра спеціальності 101 Екологія факультету природничих наук
Authors: Петренко, С. В.
Королецька, Л. В.
Губська, О. П.
Демідова, Н. В.
Бордюгова, О. І.
Корнієнко, А. М.
Keywords: ботаніка
Issue Date: 2020
Publisher: ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка"
Abstract: Курс ботаніки є одним із базових у процесі підготовки фахівцівекологів. Методичні вказівки до проведення лабораторних занять, організації самостійної роботи та польової практики із цього курсу спрямовані на оптимізацію засвоєння теоретичного програмного матеріалу з анатомії, морфології та систематики рослин, оволодіння практичними вміннями й навичками роботи з ботанічними об’єктами, яких вимагає кваліфікаційна характеристика спеціаліста в галузі екології. Самостійна робота передбачає вивчення за навчальною літературою теоретичних питань за планом і подальше виконання практичних завдань, спрямованих на закріплення вивченого. Призначені для здобувачів вищої освіти освітнього рівня бакалавра спеціальності 101 Екологія факультету природничих наук.
Description: Ботаніка : Методичні вказівки до лабораторних занять, самостійної роботи, польової практики з курсу анатомії, морфології та систематики рослин для здобувачів вищої освіти освітнього рівня бакалавра спеціальності 101 Екологія факультету природничих наук. / укл.: С.В. Петренко, Л.В. Королецька, О.П. Губська, Н.В. Демідова та ін. - Старобільськ : Вид-во „ДЗ ЛНУ імені Тараса Шевченка”, 2020. - 140 с.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/5248
Appears in Collections:Навчально-методичні видання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Botanika 12.06.2020(1).pdf1.27 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.