Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/4972
Title: ПРОГРАМУВАННЯ (PYTHON)
Other Titles: Методичні рекомендації до лабораторних робіт для студентів спеціальності 121 – „Інженерія програмного забезпечення”
Authors: Козуб, Г. О.
Семенов, М. А.
Keywords: програмування
Issue Date: 2020
Publisher: ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка"
Abstract: Методичні рекомендації структуровано відповідно до розділів навчальної програми курсу „Програмування (Python)” для спеціальності 121 – „Інженерія програмного забезпечення” кафедри інформаційних технологій та систем ДЗ ЛНУ імені Тараса Шевченка. Посібник охоплює основні групи питань з алгоритмізації та розробки програм мовою Python, починаючи з базових основ програмування до основних конструкцій Python (на основі стандартної бібліотеки). Навчальний посібник призначений для студентів фізико-математичного та технічного профілю, учителів-предметників ліцеїв, коледжів, гімназій, слухачів курсів підвищення кваліфікації, а також для самоосвіти.
Description: Козуб Г.О. Програмування (Python) : метод. рек. до лаб. робіт для студ. спец. 121 – „Інженерія програмного забезпечення” / Г. О. Козуб, Н. А. Семенов ; Держ. закл. „Луган. нац. ун-т імені Тараса Шевченка”. – Старобільськ : ДЗ „ЛНУ імені Тараса Шевченка”, 2020. – 108 с.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/4972
Appears in Collections:Навчально-методичні видання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Python.pdf2.21 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.