Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/4898
Title: Методичні рекомендації для підготовки магістрів спеціальності: 281 «Публічне управління та адміністрування» з курсу «Публічна комунікація і ділова мова в публічному управлінні»
Keywords: публічне управління
ділова мова
управління
Issue Date: 2020
Publisher: ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка"
Abstract: У методичних рекомендаціях висвітлено теоретичні, методологічні та практичні основи комунікативної діяльності в державному управлінні. Викладений матеріал, має на меті покращити практичне опанування магістрантами основних навичок щодо розробки, планування, програмування, реалізації й оцінки ефективності проведення комунікативних кампаній; формування професійної компетентності з питань комунікаційної взаємодії органів публічної влади та місцевого самоврядування з об’єктами публічного адміністрування шляхом використанням відповідних методів та інформаційнокомунікаційних технологій задля покращення рівня і якості публічних послуг, що надаються громадянам, та подальшого розвитку публічної служби в Україні. А також, формування лінгвістичної та комунікативної компетенції фахівців, здатних правильно орієнтуватися в інформаційному просторі України, виховувати навички літературного спілкування, сприяти засвоєнню літературних норм у слововживанні, граматичному оформленні мови, у вимові та наголошуванні, неприйняття спотвореної мови або суржику.
Description: Методичні рекомендації для підготовки магістрів спеціальності: 281 «Публічне управління та адміністрування» з курсу «Публічна комунікація і ділова мова в публічному управлінні» / Уклад. Н. С. Васиньова, О. І. Кравченко ; Держ. закл. «Луган. нац. ун-т імені Тараса Шевченка». - Старобільськ : Вид-во ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка», 2020. - 79 с.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/4898
Appears in Collections:Навчально-методичні видання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Metod rekom.pdf1.43 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.