Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/4889
Title: ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНЕ ДОСЛІДЖЕННЯ З ФОРМУВАННЯ ЕКОНОМІЧНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ СТУДЕНТІВ ГУМАНІТАРНИХ СПЕЦІАЛЬНОСТЕЙ В ОСВІТНЬОМУ ПРОЦЕСІ ВНЗ
Authors: Морозова, М. М.
Keywords: економічна компетентність
студенти
вищі навчальні заклади
Issue Date: 2018
Abstract: У статті представлено результати експериментального дослідження з формування економічної компетентності студентів гуманітарних спеціальностей в освітньому процесі ВНЗ. Аналіз результатів експериментального дослідження засвідчив ефективність розроблених та впроваджених в освітній процес ВНЗ педагогічних умов формування економічної компетентності студентів ВНЗ гуманітарних спеціальностей (збагачення змісту дисциплін фахової підготовки студентів гуманітарних спеціальностей темами, що відбивають сучасні економічні процеси у суспільстві; використання в освітньому процесі технологій проектного та модульного навчання з проблем економічної теорії та практики; реалізація комплексу виховних заходів з формування економічної свідомості студентів гуманітарних спеціальностей).
Description: Морозова М. М. Експериментальне дослідження з формування економічної компетентності студентів гуманітарних спеціальностей в освітньому процесі ВНЗ / М. М. Морозова // Альманах науки. - 2018. - № 7 (16) липень. - С. 18-21.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/4889
Appears in Collections:Морозова Марія Миколаївна

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2018 – 2018. – № 7(16)..pdf606.74 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.