Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/4792
Title: Історія психології
Other Titles: Методичні рекомендації до курсу для здобувачів вищої освіти спеціальності «Психологія», «Соціальна педагогіка»
Authors: Макаров, В. І.
Keywords: історія психології
психологія
Issue Date: 2019
Abstract: Методичні рекомендації допоможуть оптимізувати теоретичну та практичну підготовку майбутніх спеціалістів – психологів та соціальних педагогів у процесі семінарських занять та самостійної роботи. Методичні рекомендації містять вступ, тематичні розділи з теоретичним матеріалом та завданнями творчої та практичної спрямованості, переліком використаної та рекомендованої літератури. Тематика відповідає змісту програми навчальної дисципліни «Історія психології». Призначені для студентів психологів та соціальних педагогів освітньокваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання. Головними видами занять по вивченню дисципліни «Історія психології» являються лекції та семінарські заняття. Семінар як форма групового заняття, передбачає активну творчу участь. В процесі данного виду заняття є можливість підвести підсумки зробленої самостійної робот, отримати питання, які виникли в ході підготовці питань, прояснити маловідомі аспекти того або іншого питання з проблематики дисципліни.
Description: Історія психології : методичні рекомендації / Уклад. В. І. Макаров ; ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевчека». – Старобільськ, 2019. – 34 с.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/4792
Appears in Collections:Макаров Володимир Іванович

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Psikhologia istoria.pdf1.39 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.