Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/4755
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКурылёв, В. О.-
dc.contributor.authorТупельняк, О. Л.-
dc.contributor.authorКолесников, В. А.-
dc.date.accessioned2020-01-22T19:42:45Z-
dc.date.available2020-01-22T19:42:45Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/4755-
dc.descriptionКурылёв В. О. Использование нанодобавок при производстве ответственных частей оборудования пищевых производств / В. О. Курылёв, О. Л. Тупельняк, В. А. Колесников // Сучасні проблеми розвитку легкої і харчової промисловості : Зб. тез наук. доповідей міжнар. наук.-практич. конф. наукової молоді і студентів (3-4 листопада 2010 року в СНУ ім. В. Даля). - Луганськ: вид-во СНУ ім. В. Даля, 2010. – С. 24 - 25.uk_UA
dc.description.abstractВикористання нанодобавок при виробництві відповідальних частин обладнання харчових виробництвuk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectстальuk_UA
dc.subjectхарчова промисловістьuk_UA
dc.titleИСПОЛЬЗОВАНИЕ НАНОДОБАВОК ПРИ ПРОИЗВОДСТВЕ ОТВЕТСТВЕННЫХ ЧАСТЕЙ ОБОРУДОВАНИЯ ПИЩЕВЫХ ПРОИЗВОДСТВuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
69.1. Kolesnikov V.O..pdf505.36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.