Статті Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 26
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Комплементарний підхід до вивчення розвитку національної економікиРазумова, Г.В.
2019Стратегічні сценарії сталого розвитку та інституційні умови досягненняЛяшенко, В. І.; Харазішвілі, Ю. М.
2019Соціально адекватний менеджмент регіонального людського розвитку в Українському Донбасі та на Поділлі (виклики, наміри та реалії виміру: 2003–2013; 2017– 2027): Частина 2 – Парадигма людяності, гармонії та місії регіонуСтоляров, В. Ф.; Шинкарюк, О. В.
2019Локалізація та ліквідація наслідків катастрофи довкілля на ДонбасіІванов, С. В.; Ляшенко, В. І.; Харазішвілі, Ю. М.; Кучеров, А. В.; Коритько, Т. Ю.
2019Індустрія 4.0: напрямки залучення інвестицій з урахуванням інтересів вітчизняних виробниківАмоша, О. І.; Вишневський, В. П.; Ляшенко, В. І.; Харазішвілі, Ю. М.; Підоричева, І. Ю.; Мадих, А. А.; Охтень, О. О.; Дасів, А. Ф.; Міночкина, О. М.
2019Вплив цифрових трансформацій на економіку та сферу праці: соціально-економічні ризики та наслідкиХандій, О. О.; Шамілева, Л. Л.
2019Нестандартні форми зайнятості: світовий досвід розвитку (на прикладі волонтерства та волонтуризму)Крапівіна, Г. О.
2019Дослідження сучасного стану заробітної плати в Україні у контексті забезпечення соціальної справедливостіГітіс, Т.П.; Клименко, С.С.; Челов’ян, М.О.
2019Управління персоналом закладів охорони здоров’я в нових умовах господарювання та перспективи розвитку в УкраїніРовенська, В.В.; Саржевська, Є.О.
2019Менеджмент персоналу економічних підрозділів підприємств: обґрунтування вихідних інноваційних засад забезпеченняЧеботарьов, В. А.; Глінковська-Краузе, Б.; Чеботарьов, Є. В.
2019Новітні моделі зайнятості як фактор розбудови креативної економіки УкраїниПрогнімак, О. Д.
2019Штучний інтелект у процесі праці у цифровій економіці: нові виклики та можливостіАзьмук, Н.А.
2019Організаційна культура під- приємств: виклики, загрози та тенденціїРинкевич, Н.С.
2019Поточний стан та перспективи розвитку агропромислового сектору України в контексті євроінтеграціїБерсуцька, С.Я.; Колесников, С.О.
2019Дослідження поведінки споживачів на ринку освітніх послугСтеблюк, Н.Ф.; Копєйкіна, Є.В.
2019Аутсорсинг в логістиці автомобільних вантажоперевезень в Україні: стан, проблеми та перспективиШвець, В.Я.; Бойченко, М.В.
2019Становлення бюджетного федералізму в Україні та особливості сучасного ДонбасуСтолярова, В. В.; Овчаренко, Т. В.; Калашнікова, Л. М.
2019Стимулювання соціально-економічного розвитку регіонів України на засадах фінансової децентралізаціїУманець, Т. В.
2019Розвиток методичного забезпечення проведення вартісної оцінки прав вимоги за зобов’язаннями, що виникають внаслідок здійснення кредитних операцій в УкраїніАртеменко, Д.М.
2019Можливі форми підприємств з переробки промислових відходів і джерела фінансування їх створення та функціонуванняКочешкова, І.М.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 26