Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/470
Title: Налагодження взаємодії суб’єктів навчально- виховного процесу ВНЗ у подоланні соціально-педагогічних проблем студентів з особливими потребами
Authors: Андреєва, М. О.
Keywords: вищі навчальні заклади
люди з обмеженими можливостями
соціально-педагогічні проблеми
Issue Date: 2015
Publisher: ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка"
Abstract: У статті на основі аналізу наукових робіт характеризуються соціально-педагогічні проблеми, що виникають у студентської молоді з особливими потребами під час навчання у вищому навчальному закладі, аналізуються причини виникнення цих проблем. Визначаються функції основних суб’єктів навчально-виховного процесу у подоланні соціально педагогічних проблем студентів: соціального педагога, психолога, куратора академічної групи, колекційного педагога, викладачів. Виокремлюється роль соціального педагога у процесі соціального виховання молоді з особливими потребами і наголошується у необхідності упровадження цієї посади у вищих навчальних закладах.
Description: Налагодження взаємодії суб’єктів навчально-виховного процесу ВНЗ у подоланні соціально-педагогічних проблем студентів з особливими потребами / М. О. Андреєва // Вісник Луганського національного університету імені Тараса Шевченка. - 2015. - № 1 (290) - С. 165 - 170.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/470
ISSN: 2227-2844
Appears in Collections:5. Соціально-педагогічна робота з різними категоріями дітей та молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
andreeva.pdf437.26 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.