Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/4531
Title: Становлення лінгвометодичної підготовки майбутніх викладачів іноземних мов на території України в період із ХІХ – ХХ ст.
Authors: Кокнова, Т.
Keywords: лінгвометодична компетентність
лінгвометодична підготовка
майбутні викладачі
іноземні мови
історія педагогіки
Issue Date: 2018
Abstract: Мета статті ‒ проаналізувати передумови становлення лінгвометодичної підготовки майбутніх викладачів іноземних мов на території України в період із ХІХ ‒ХХ ст. У дослідженні використані теоретичні методи й історико-генетичний метод для опрацявання наукових фактів. З’ясовано, що становлення лінгвометодичної підготовки відбувалося під впливом низки соціально-економічних факторів, які впливали на педагогічні чинники і розвиток освіти. Зроблено висновок, що для майбутнього викладача іноземних мов було необхідно не тільки досконало знати мову, але й володіти лінгвометодичноя компетентністя. Подальші наукові розвідки передбачаять вивчення сучасних особливостей лінгвометодичної підготовки майбутніх викладачів іноземних мов.
Description: Кокнова Т. Становлення лінгвометодичної підготовки майбутніх викладачів іноземних мов на території України в період із ХІХ – ХХ ст. / Т. Кокнова // Педагогічні науки: теорія, історія, інноваційні технології : наук. журн. - 2018. - № 8 (82). - С. 95-106.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/4531
Appears in Collections:Кокнова Тетяна Анатоліївна

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
44.pdf1.18 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.