Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/4073
Title: Емоційно-вольові процеси (з елементами лабораторного практикуму)
Other Titles: Навчально-методичний посібник для організації навчальної роботи з курсу загальної психології для студентів, що навчаються за кваліфікаційними рівнями «бакалавр», «спеціаліст» психологічних та непсихологічних спеціальностей.
Authors: Чумак, О. О.
Keywords: психологія
Issue Date: 2019
Publisher: Державний заклад «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка»
Abstract: Посібник орієнтовано на оптимізацію теоретичної й практичної підготовки студентів психологічних і непсихологічних спеціальностей. Він складений відповідно до основних розділів навчального курсу „Загальна психологія”, спирається на класичні, а також сучасні дослідження в цій області й містить багато корисних різноманітних вправ, що допомагають сформувати психологічну компетентність студентів. У ньому представлені різноманітні форми й методи роботи студентів, як для аудиторних, так і для самостійних форм роботи, необхідних для повного й міцного засвоєння базових знань психології. Книга призначена для студентів психологічних і непсихологічних спеціальностей, викладачів психології.
Description: Чумак О. О. Емоційно-вольовіпроцеси (з елементами лабораторного практикуму): навчальний посібник для організації навчальної роботи з курсу для студентів, що навчаються за кваліфікаційними рівнями «бакалавр», «спеціаліст» психологічних та непсихологічних спеціальностей. / О. О. Чумак ; Держ. закл. „Луган. нац. ун-т імені Тараса Шевченка”. – Старобільськ : Вид-во ДЗ „ЛНУ імені Тараса Шевченка”, 2019. – 75 с.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/4073
Appears in Collections:Чумак Ольга Олександрівна

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Choomak2019.pdf751.87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.