Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/123456789/4044
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Молчанюк, В. А. | - |
dc.date.accessioned | 2019-09-15T20:13:39Z | - |
dc.date.available | 2019-09-15T20:13:39Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.other | УДК 378:33 | - |
dc.identifier.uri | http://nvd.luguniv.edu.ua/archiv/2018/N1-2(37-38)/mvapme.PDF | - |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/4044 | - |
dc.description | Молчанюк В. А. Сучасний стан проблеми формування професіоналізму майбутніх економістів / В. А. Молчанюк // Науковий вісник Донбасу. – 2018. – № 1 -2. – Режим доступу: http://nvd.luguniv.edu.ua/archiv/2018/N1-2(37-38)/mvapme.PDF | uk_UA |
dc.description.abstract | Стаття присвячена визначенню сучасного стану проблеми формування професіоналізму майбутніх фахівців зі спеціальностей «Фінанси, банківська справа та страхування» та «Менеджмент». У статті проаналізовано доробки вчених з питань формування компетентностей майбутнього фахівця-економіста. Проведений аналіз дозволив автору визначити структуру компетентності економіста та встановити, що однією зі складових компетентності економіста є професіоналізм. Автором розглядає процес підвищення професіоналізму студентів економічних спеціальностей ВНЗ засобами інформаційних технологій, а також зазначає перспективні напрямки їх використання в освітньому процесі у виші. Крім того, визначені педагогічні аспекти використання програмних продуктів у вищій економічній освіті. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.subject | компетентність | uk_UA |
dc.subject | інформаційні технології | uk_UA |
dc.title | СУЧАСНИЙ СТАН ПРОБЛЕМИ ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІОНАЛІЗМУ МАЙБУТНІХ ЕКОНОМІСТІВ | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
mvapme.PDF | 490.33 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.