Статті Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 21
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Здоров`язберігаючі технології та їх вплив на рівень функціонального стану студентівКий-Кокарєва, В.Г.; Завадська, Н.В.; Ліцоєва, О.М.
2019Формування здорового способу життя студентів Донецького юридичного інституту засобами фізичного вихованняЗубченко, Л.В.
2019Формування здоров`язбережувальної компетентності майбутніх інженерів у процесі професійної діяльностіЖалій, Р.В.; Смірнов, А.А.
2019Методика проведення гімнастики для очей у процесі вивчення навчальної дисципліни "Безпека життєдіяльності в ІТ - Сфері"Жалій, Т.В.; Савченко, О. В.
2019Поняття про готовність майбутніх фахівців з комп'ютерної інженерії до застусовання здоров'язбережувальної компетентності у профісійній діяльностіЖалій, Т. В.; Лесковець, В.І.
2019Групові форми навчальної діяльності у підготовці майбутніх фізичних терапевтів як фактор формування культури міжособистісної взаємодіїВолошко, Л.Б.
2019Сучасний стан готовності майбутніх фахівців фізичної культури і спорту до організації позааудиторної діяльності з фітнесуШинкарьова, О. Д.
2019Формування готовності впровадження здоров'язбережувальних технологій в процесі професійно-педагогіної підготовки майбутніх вчителів фізичної культуриШкола, О. М.; Бойченко, А. В.; Суровов, О. А.
2019Здоров'язберігаюча діяльність як умова зміцнення здоров'я підростаючого поколінняЩурова, Н. В.
2019Студенческая молодежь и ее духовно-нравственные и культурные ценности здоровьяСавко, Э. И.; Подоляко, Т. С.
2019Поняття основи здоров'я у професійній підготовці майбутніх вчителів відповідного напрямкуРадченко, А.В.
2019Психолого-педагогічні засади виховання патріотичних цінностей учнівської молодіПолулященко, Ю.М.
2019СОЦІАЛЬНО-БІОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИПолтавський, О. М.; Савенко, В. О.; Брусак, О. М.
2019Підготовка майбутніх учителів фізичної культури до роботи з спортивно-патріотичного виховання здобувачів базової середньої освітиПелипась, Д.С.
2019Формування особистісного іміджу та мотивації до рухової активності здобувачів вищої освітиОтравенко, О.В.; Подибайло, О.Ю.
2019Застосування методики проведення релаксації у процесi пiдготовки вчителів фізичного вихованняОчкалов, О.Ф.
2019Особливості підготовки майбутніх фахівців з фізичної рекреації в системі фізичного вихованняМороз, Ю.П.; Остапов, А.В.; Остапов, О.О.
2019Формування здорового способу життя майбутніх педагогів в сучасних умовах функціонування українського суспільстваГайдук, Н. О.; Ярошенко, П. В.
2019Використання здоров’язберігаючих технологій – важлива складова професійних компетентностей майбутніх фахівцівБорисенко, Л.Л.; Крошка, С.А.
2019Модель формування професїйної субє`ктивності майбутніх фахівців фізичної культури і спортуБицюк, В.В.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 21