Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/3753
Title: Урок з історії світової літератури (10 клас). Тема: «Постать Гюстава Флобера на історико-культурному тлі епохи. Ознайомлення з елементами весільної обрядовості у творі «Пані Боварі».
Authors: Скиба, О. В.
Keywords: весільні традиції
весілля
духовні цінності
зарубіжна література
уроки
Issue Date: 2017
Publisher: ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка"
Abstract: У статті вміщено розроблений урок із зарубіжної літератури для учнів 10 класу. Матеріал подається відповідно до програми, затвердженої Міністерством освіти і науки України. Основна увага приділяється цілісному аналізу програмного твору, вивченню найбільш перспективних обрядів та звичаїв, що і на сьогодні залишаються важливими у структурі весільних обрядодій. Пропонується вибір шляхів і методів навчальної діяльності учнів, більш глибоке проникнення в зміст художнього тексту, що сприятиме вивченню тенденції трансформації європейського стилю весілля, проникнення його елементів до структури традиційного українського весільного обряду.
Description: Скиба О.В. Урок з історії світової літератури (10 клас). Тема: «Постать Гюстава Флобера на історико-культурному тлі епохи. Ознайомлення з елементами весільної обрядовості у творі «Пані Боварі» / О. В. Скиба // Методична скарбничка педагога /ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка». - Старобільськ, 2017. – С. 195 – 199.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/3753
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Skiba.pdf780.49 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.