Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/3637
Title: Структурні особливості дисципліни „іноземна мова за професійним спрямуванням” та методичні рекомендації з покращення організації процесу її викладання у вищій школі
Authors: Думашівський, Я. Є.
Keywords: Іноземна мова за професійним спрямуванням
аудіювання
іншомовна компетенція
Issue Date: Apr-2018
Publisher: ДЗ "ЛНУ імені Тараса Шевченка"
Series/Report no.: Філологічні науки;
Abstract: У статті йдеться про специфіку викладання дисципліни „Іноземна мова за професійним спрямуванням” за кредитно-модульною системою. Розглядається проблема мотивації вивчення дисципліни ІМПС, а також аналізуються причини незадовільного стану речей в організації викладання іноземних мов у вищій школі. Доведено, що наукові дослідження з методики викладання дисципліни ІМПС поглиблюють професійні знання викладачів і передбачають використання найновіших методичних прийомів під час виконання студентами навчальних завдань. З’ясовано також, що поділ курсу дисципліни на підкурси чи підтеми скеровує підготовку навчально-методичного забезпечення в єдиному прагматичному руслі викладу навчального матеріалу, а володіння основними когнітивними поняттями про структуру тексту з фаху, засвоєння його мовних особливостей і розуміння для подальшого вивчення сприяють виробленню всебічних умінь володіння іноземною мовою.
Description: Думашівський Я. Є. Структурні особливості дисципліни „іноземна мова за професійним спрямуванням” та методичні рекомендації з покращення організації процесу її викладання у вищій школі / Я. Є. Думашівський // Вісник ЛНУ імені Тараса Шевченка : філологічні науки. - 2018. - №2 (316). - С. 283-288.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/3637
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
37.pdf239 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.