Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/3592
Title: Компетентнісний підхід у підготовці фахівців готельно-ресторанної справи
Authors: Кашинська, О.
Keywords: компетентнісний підхід
готельно-ресторанна справа
компетентність
Issue Date: 2018
Abstract: У тезах автор зосереджує увагу на компетентнісному підході в підготовці фахівців готельно-ресторанної справи та зазначає, що підтримка зі сторони діючих підприємств готельного й ресторанного господарства та їх провідних працівників є невід’ємною складовою формування компетентностей фахівців готельно-ресторанної справи.
Description: Кашинська О. Компетентнісний підхід у підготовці фахівців готельно-ресторанної справи / Олена Кашинська // Актуальні проблеми вищої професійної освіти України: Матеріали VІ Міжнар. наук.-практич. конф. (20 березня 2018 р.) / За заг. ред. Е. В.Лузік, О. М. Акмалдінової. – К. : НАУ, 2018. – С. 73−74.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/3592
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Kashynska O. Kompetentnisnyi pidkhid.pdf272.7 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.