Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/123456789/3592
Title: | Компетентнісний підхід у підготовці фахівців готельно-ресторанної справи |
Authors: | Кашинська, О. |
Keywords: | компетентнісний підхід готельно-ресторанна справа компетентність |
Issue Date: | 2018 |
Abstract: | У тезах автор зосереджує увагу на компетентнісному підході в підготовці фахівців готельно-ресторанної справи та зазначає, що підтримка зі сторони діючих підприємств готельного й ресторанного господарства та їх провідних працівників є невід’ємною складовою формування компетентностей фахівців готельно-ресторанної справи. |
Description: | Кашинська О. Компетентнісний підхід у підготовці фахівців готельно-ресторанної справи / Олена Кашинська // Актуальні проблеми вищої професійної освіти України: Матеріали VІ Міжнар. наук.-практич. конф. (20 березня 2018 р.) / За заг. ред. Е. В.Лузік, О. М. Акмалдінової. – К. : НАУ, 2018. – С. 73−74. |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/3592 |
Appears in Collections: | Статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Kashynska O. Kompetentnisnyi pidkhid.pdf | 272.7 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.