Рецензії Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 27 of 27
Issue DateTitleAuthor(s)
2022Рецензія доктора педагогічних наук, професора ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» Сбітнєвої Людмили Миколаївни на дисертаційну роботу Янь Лі на тему: «Формування полікультурної компетентності майбутніх вчителів музичного мистецтва у ЗВО України та Китаю», подану на здобуття ступеня доктора філософії за спеціальністю 015 – Професійна освіта.Сбітнєва, Л. М.
2022Рецензія кандидата педагогічних наук, доцента ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» Алексєєвої Оксани Радиславівни на дисертаційну роботу Янь Лі на тему: «Формування полікультурної компетентності майбутніх вчителів музичного мистецтва у ЗВО України та Китаю», подану на здобуття ступеня доктора філософії за спеціальністю 015 – Професійна освіта.Алексєєва, О. Р.
2022Рецензія доктора педагогічних наук, професора ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» Шехавцової Світлани Олександрівни на дисертаційну роботу Ісаєва Магомеда Ахмедовича на тему: «Управління якістю підготовки майбутніх фахівців фінансово-економічного профілю в університетах», подану на здобуття ступеня доктора філософії за спеціальністю 011 – Освітні, педагогічні науки.Шехавцова, С. О.
2020Рецензія на "Теоретичні рекомендації з дисципліни "Стилістичні Тропи Іспанської мови" для студентів спеціальностей 014.02 «Середня освіта. Мова та література (іспанська, англійська) підготовлений викладачем кафедри романо-германської філології Шабас О. А.Кобзар, О. І.
2020Рецензія на Теоретичні рекомендації з дисципліни "Стилістичні Тропи Іспанської мови" для студентів спеціальностей 014.02 «Середня освіта. Мова та література (іспанська, англійська) підготовлений викладачем кафедри романо-германської філології Шабас О. А.Биндас, О.М.
2018Рецензія на методичні рекомендації Юнди В. В. "Практикум керування хором" для студентів спеціальності 014.13 Середня освіта (музичне мистецтво) денної та заочної форм навчанняШелупахіна, Т. В.
2018Рецензія на методичні рекомендації Юнди В. В. до курсу "Практикум керування хором" для студентів спеціальності 14.13 Середня освіта (музичне мистецтво) денної та заочної форм навчанняСбітнєва, Л. М.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 27 of 27