Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/3524
Title: Розуміння сучасного концепту автентичності у філософській антропології через поняття ідентичності: компромісні методології
Authors: Палій, К. С.
Keywords: автентичність
конструктивізм
ідентичність
Issue Date: 2017
Publisher: ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка"
Abstract: Стаття присвячена короткому огляду з послідовним зіставленням понять автентичності та ідентичності з точки зору застосування у різних дискурсах та розгляду у різних методологіях. Для уточнення та концептуалізації поняття автентичності та смислів, які можна в нього вкладати, важливо розмежувати поняття автентичності та ідентичності, зокрема етнічної. Більше того, саме завдяки зіставленню вказаних понять і стає можливою ця концептуалізація. Експліцитний аналіз даних понять дозволяє встановити наявність тісних зв’язків між ними, вказати на можливість створення концепту автентичної ідентичності, який би виокремився із побіжно вживаних словосполучень у самостійну теорію. Також вказано різновиди можливих логічних відношень між розглядуваними поняттями.
Description: Палій К. С. Розуміння сучасного концепту автентичності у філософській антропології через поняття ідентичності: компромісні методології / К. С. Палій // Вісник Луганського національного університету імені Тараса Шевченка : Педагогічні науки. - 2017. - № 2 (307). - Ч. 2. - С. 12-19.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/3524
Appears in Collections:Палій Катерина Сергіївна

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Palii.pdf284.17 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.