Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/123456789/3477
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Севрюкова, О. Я. | - |
dc.contributor.author | Ревякіна, О. О. | - |
dc.date.accessioned | 2019-02-18T16:22:28Z | - |
dc.date.available | 2019-02-18T16:22:28Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.other | УДК 378.014.6 | - |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/3477 | - |
dc.description | Севрюкова О. Я. Пiдвищення якостi професiйноi освiти у контекстi компетентнiсного пiдходу / О. Я. Севрюкова, О. О. Ревякіна // Сборник научных трудов SWorld : Педагогика, психология и социология научные труды : междунар. периодич. научн. изд. - Иваново : Научный мир, 2015. - Вып. № 1 (38). - С. 87-91. | uk_UA |
dc.description.abstract | У статті на основі аналізу наукових підходів до впровадження компетентнісного підходу у сфері професійної освіти аналізуються його основні принципи, що впливають на підвищення якості підготовки майбутніх фахівців. Визначено, що реалізація компетентнісного підходу у професійній освіті надає навчальній діяльності дослідницький й практико-орієнтований характер, вимагає постійного оновлення знань для успішного вирішення професійних завдань, що істотно підвищує якість підготовки майбутнього фахівця. Досягненню зазначеної мети сприяє впровадження активних методів навчання, використання інноваційних технологій, стимулювання пізнавальної, комунікативної та особистісної активності студентів. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.subject | компетентнісний підхід | uk_UA |
dc.subject | професійна освіта | uk_UA |
dc.subject | професійна підготовка | uk_UA |
dc.subject | методи навчання | uk_UA |
dc.title | Пiдвищення якостi професiйноi освiти у контекстi компетентнiсного пiдходу | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Yakist osvit.pdf | 3.79 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.