Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/3390
Title: КОНТРОЛЬ УСПІШНОСТІ СТУДЕНТІВ НАВЧАЛЬНО- НАУКОВОГО ІНСТИТУТА ФІЗИЧНОГО ВИХОВАННЯ І СПОРТА В ПРОЦЕСІ ВИВЧЕННЯ ДИСЦИПЛІНИ «ТУРИЗМ ТА РУХЛИВІ ІГРИ З МЕТОДИКОЮ ВИКЛАДАННЯ»
Other Titles: Контроль успеваемости студентов института физического воспитания спорта в процессе обучения дисциплины «Турим и подвижные игры с методикой преподавания»
Monitoring Students' Progress Institute of Physical Education Sports in the Process of Learning the Discipline of «Tourism and Outdoor Games with the Methods of Teaching»
Authors: Леонтьева, І. В.
Леонтьев, О.В.
Леонтьева, И. В.
Леонтьев, О. В.
Leontiev, I.
Leontiev, O.
Keywords: оцінювання
педагогічний контроль
туризм та рухливі ігри
кредитно-модульна система
Issue Date: May-2018
Publisher: ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка"
Series/Report no.: Педагогічні науки;
Abstract: У даній статті розглядається проблема поліпшення якості підготовки майбутніх фахівців у сфері фізичного виховання і спорту, яке може бути забезпечене не тільки значним поліпшенням методів навчання, але і зворотним зв’язком, який реалізується через навчальну, творчу, практичну діяльність студентів. Особливу увагу при вивченні даної дисципліни на першому етапі приділяється історії виникнення, походження і розвитку туризму та рухливих ігор, їх роль та місце в системі фізичного виховання. У статті аналізується модульна програма навчання дисципліни «Туризм та рухливіі ігри з методикою викладання», які розділені на змістовні модулі, кожен з яких містить. окремі теми аудиторної та самостійної роботи. Оцінювання успішності студента при освоєнні змістовного модуля здійснювалася на основі результатів поточного і підсумкового контролю.
Description: Леонтьєва І. В., Леонтьєв О. В. Контроль успішності студентів інституту фізичного виховання і спорту в процесі навчання дисципліни «Туризм та рухливі ігри з методикою викладання» / І. В. Леонтьєва, О. В. Леонтьєв // Вісник Луганського національного університету імені Тараса Шевченка : педагогічні науки . - 2018. - №4 (318). - Ч. 2. - С. 5-12.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/3390
Appears in Collections:Повна версія

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
3.pdf208 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.