Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/123456789/3040
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Крамаренко, Д. П. | - |
dc.contributor.author | Гіренко, Н. Г. | - |
dc.contributor.author | Товма, Л. Ф. | - |
dc.contributor.author | Дуб, В. В. | - |
dc.date.accessioned | 2018-11-09T19:32:08Z | - |
dc.date.available | 2018-11-09T19:32:08Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/3040 | - |
dc.description | Пат. 116709 Україна, МПК (2018.01) А23С 23/00. Спосіб одержання фаршу з молочним білком для млинців для формування раціону військовослужбовців / Д. П. Крамаренко, Н. І. Гіренко, Л. Ф. Товма, В. В. Дуб ; власник ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка". - № а 2016 08956 ; заяв. 22.08.2016 ; публік. 10.04.2017, Бюл. № 7. | uk_UA |
dc.description.abstract | Винахід стосується способу одержання фаршу з молочним білком для млинців, який включає пропускання кислого сиру крізь протиральну машину, додавання компонентів фаршу та ретельне перемішування, причому під час перемішування додають перець чорний мелений, суху цистозіру і рис відварний, цибулю ріпчасту, обсмажену на шпику свинячому, з додаванням печериць та подрібненого котлетного м'яса і висівок пшеничних, після перемішування шприцюють у целофанову оболонку, охолоджують до температури 3-5 °C або заморожують до досягнення температури в центрі батона -17…-19 °C. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка" | uk_UA |
dc.subject | патенти | uk_UA |
dc.title | Спосіб одержання фаршу з молочним білком для млинців для формування раціону військовослужбовців | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патент № 116709 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
116709.pdf | 217.14 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.