Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/2902
Title: Формування позитивного ставлення молодших школярів до представників дикої фауни засобами художньої літератури (на матеріалі "Книги джунглів" Р. Кіплінга
Authors: Гайдук, С. Є.
Keywords: художня література
молодші школярі
компетентність
фауна
вивчення
Issue Date: 2016
Publisher: ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка"
Abstract: Стаття присвячена проблемі необхідності формування позитивного ставлення молодших школярів до представників дикої фауни. Акцентується, що ознайомлення дітей з адаптованим варіантом повісті-казки Р. Кіплінга про Мауглі допоможе не лише розвивати їх компетентність у читанні англійською мовою та розширити словниковий запас, але й отримати певні психологічні настанови щодо подальшого навчання, поведінки, а також сформувати позитивне ставлення до представників дикої фауни.
Description: Гайдук С. Є. Формування позитивного ставлення молодших школярів до представників дикої фауни засобами художньої літератури (на матеріалі "Книги джунглів" Р. Кіплінга / С. Є Гайдук // Вісник Центру дослідження літератури для дітей та юнацтва “Література. Діти. Час”. – Вип. VI : Матеріали Всеукраїнської наукової конференції “Українська література для і про дітей: історичні здобутки й тенденції розвитку” (11 жовтня 2016 року). – Старобільськ : Вид-во ДЗ “Луганський національний університет ім. Тараса Шевченка”, 2016. – С. 33 - 38.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/2902
Appears in Collections:Вип. VI

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
5-Gaidook.pdf343.39 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.