Навчально-методичні видання Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 50
Issue DateTitleAuthor(s)
2010Конспект лекций по дисциплине «Технология металлов и материаловедение». Ч. 1. Строение металлов и сплавовКолесников, В. А.
2012ТЕХНОЛОГИЯ МЕТАЛЛОВ И МАТЕРИАЛОВЕДЕНИЕ. Ч. 1Аптекарь, М. Д.; Колесников, В. А.; Балицкий, А. И.
2012Методичні вказівки до виконання контрольної роботи з дисципліни “Основи технології машинобудування”Колесников, В. А.; Калинин, А. В.; Панков, А. А.
2009Методичні вказівки до виконання індивідуального завдання з дисципліни «Технологія конструкційних матеріалів та матеріалознавство»Колесников, В. А.; Верительник, Е. А.
2011Методичні вказівки до лабораторної роботи «Маркіровка металів та сплавів» з дисципліни «Технологія металів та матеріалознавство»Колесников, В. А.; Верительник, Е. А.
2010Конспект лекций по дисциплине «Технология металлов и материаловедение». Ч. 3. Типы диаграмм состояния сплавов.Колесников, В. А.
2013Методичні вказівки до виконання контрольної роботи з дисципліни: «Захист металів та конструкцій від корозії» (для студентів заочного відділення, спеціальності: «Обладнання переробних і харчових виробництв»Колесніков, В. О.; Панков, А. О.; Аптекар, М. Д.
2011Методичні вказівки до виконання індивідуального завдання з дисципліни «теоретична механіка» весняний семестр. Розділи «Статика», «Кінематика»Колесніков, В. О.; Верітельник, Є. А.
2011Конспект лекций по дисциплине «Машиноведение». Часть 1.Коротков, В. Й.; Колесников, В. А.
2010Конспект лекцій з дисципліни «Технологія металів та матеріалознавство». Частина 3. Типи діаграм стану сплавів. Для студентів, які навчаються за напрямком «Машинобудування», спеціальність: 7.090221 «Обладнання переробних і харчових виробництв»Колесніков, В. О.
2014ГІДРАВЛІКА І ГІДРАВЛІЧНІ МАШИНИЧесноков, О. В.; Калайдо, О. В.; Колесніков, В. О.
2020Методичні рекомендації щодо проходження товарознавчо-технологічної практики для студентів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» освітньої програми «Товарознавство та комерційна діяльність», освітньої програми «Товарознавство та експертиза в митній справі»Володавчик, В. С.; Сєногонова, Л. І.
2017ЛАБОРАТОРНИЙ ПРАКТИКУМ З ТЕХНОЛОГІЇ КОНСТРУКЦІЙНИХ МАТЕРІАЛІВ І МАТЕРІАЛОЗНАВСТВАВасиленко, Н. П.; Гончаров, В. В.
2013МАТЕРІАЛОЗНАВСТВО В ХІМІЧНОМУ МАШИНОБУДУВАННІ-
2019Збірник матеріалів для проведення лабораторно-практичних робіт з професії "Кондитер"-
2019МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ ДО НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНОЇ (ВИРОБНИЧОЇ) ПРАКТИКИГіренко, Н. І.; Крамаренко, Д. П.
2019Методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни «Курсовий проект з технології і процесів галузі» для спеціальності – «Професійна освіта» профіль «Харчові технології»Гіренко, Н. І.
2018Організація готельного господарства в схемах і таблицяхКашинська, О. Є.
2017Основні напрямки зниження витрат при механізації технологічних процесів у рослинництвіМаслійов, С. В.; Беседа, О. О.; Циганкова, Н. А.; Маслійов, Є. С.
2017Застосування методів комп’ютерного зору в автомобільній індустріїСавінова, В. В.; Колесніков, В. О.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 50