Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/2716
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКашинська, О. Є.
dc.contributor.authorKashynska, O. Ye.
dc.date.accessioned2018-06-12T21:25:48Z
dc.date.available2018-06-12T21:25:48Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.otherУДК 378.147:640.4
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/2716
dc.descriptionКашинська О. Є. Робочий зошит як засіб візуалізації при підготовці фахівців готельно-ресторанної справи / О. Є. Кашинська // Сучасні інформаційні технології та інноваційні методики навчання в підготовці фахівців: методологія, теорія, досвід, проблеми : Зб. наук. пр. – Випуск 51 / редкол. – Київ-Вінниця: ТОВ фірма «Планер», 2018. − С. 356−359.uk_UA
dc.description.abstractУ статті розглянуто можливість використання робочого зошита як засобу візуалізації при підготовці фахівців готельно-ресторанної справи. Зазначено, що робочі зошити сприяють організації повторення, закріплення, узагальнення та систематизації знань студентів, формування в них спеціальних умінь та навиків з фахових дисциплін, а також дають змогу реалізовувати інноваційні методи та прийоми навчання, основою яких є використання візуалізації. Встановлено основні підходи до класифікації робочих зошитів та визначено основні аспекти впровадження робочого зошита в підготовку фахівців готельно-ресторанної справи. Розглянуто структуру та змістовне наповнення робочого зошита (в залежності від його призначення). З метою управління діяльністю студентів під час проведення різних видів навчальної діяльності, формування їх готовності до самоосвіти, створення бази для безперервної роботи з можливістю постійного підвищення кваліфікації автором був розроблений робочий зошит для студентів спеціальності „Готельно-ресторанна справа” з фахової дисципліни „Організація готельного господарства”. Основою даного зошита є різнорівневі вправи, більшість з яких передбачає роботу з візуальними об’єктами (структурно-логічні схеми, таблиці, опорні конспекти, опорні сигнали, моделі, графіки тощо), які допомагають раціонально розподілити пізнавальні завдання й види навчальної роботи. Робочий зошит охоплює 18 тем та складається з орієнтаційно-мотиваційної, операційно-виконавчої та рефлексивно-оцінної частини.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectробочий зошитuk_UA
dc.subjectкомпетентністьuk_UA
dc.subjectготельно-ресторанна справаuk_UA
dc.subjectфахова підготовкаuk_UA
dc.subjectвізуалізаціяuk_UA
dc.titleРобочий зошит як засіб візуалізації при підготовці фахівців готельно-ресторанної справиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Кашинська Олена Євгенівна

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Kashynska O. Robochyi zoshyt.pdf463.49 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.