Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/123456789/2716
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кашинська, О. Є. | |
dc.contributor.author | Kashynska, O. Ye. | |
dc.date.accessioned | 2018-06-12T21:25:48Z | |
dc.date.available | 2018-06-12T21:25:48Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.other | УДК 378.147:640.4 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/2716 | |
dc.description | Кашинська О. Є. Робочий зошит як засіб візуалізації при підготовці фахівців готельно-ресторанної справи / О. Є. Кашинська // Сучасні інформаційні технології та інноваційні методики навчання в підготовці фахівців: методологія, теорія, досвід, проблеми : Зб. наук. пр. – Випуск 51 / редкол. – Київ-Вінниця: ТОВ фірма «Планер», 2018. − С. 356−359. | uk_UA |
dc.description.abstract | У статті розглянуто можливість використання робочого зошита як засобу візуалізації при підготовці фахівців готельно-ресторанної справи. Зазначено, що робочі зошити сприяють організації повторення, закріплення, узагальнення та систематизації знань студентів, формування в них спеціальних умінь та навиків з фахових дисциплін, а також дають змогу реалізовувати інноваційні методи та прийоми навчання, основою яких є використання візуалізації. Встановлено основні підходи до класифікації робочих зошитів та визначено основні аспекти впровадження робочого зошита в підготовку фахівців готельно-ресторанної справи. Розглянуто структуру та змістовне наповнення робочого зошита (в залежності від його призначення). З метою управління діяльністю студентів під час проведення різних видів навчальної діяльності, формування їх готовності до самоосвіти, створення бази для безперервної роботи з можливістю постійного підвищення кваліфікації автором був розроблений робочий зошит для студентів спеціальності „Готельно-ресторанна справа” з фахової дисципліни „Організація готельного господарства”. Основою даного зошита є різнорівневі вправи, більшість з яких передбачає роботу з візуальними об’єктами (структурно-логічні схеми, таблиці, опорні конспекти, опорні сигнали, моделі, графіки тощо), які допомагають раціонально розподілити пізнавальні завдання й види навчальної роботи. Робочий зошит охоплює 18 тем та складається з орієнтаційно-мотиваційної, операційно-виконавчої та рефлексивно-оцінної частини. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.subject | робочий зошит | uk_UA |
dc.subject | компетентність | uk_UA |
dc.subject | готельно-ресторанна справа | uk_UA |
dc.subject | фахова підготовка | uk_UA |
dc.subject | візуалізація | uk_UA |
dc.title | Робочий зошит як засіб візуалізації при підготовці фахівців готельно-ресторанної справи | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Кашинська Олена Євгенівна |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Kashynska O. Robochyi zoshyt.pdf | 463.49 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.