Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/123456789/2701
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дейниченко, Г. В. | - |
dc.contributor.author | Рябушко, В. І. | - |
dc.contributor.author | Крамаренко, Д. П. | - |
dc.contributor.author | Єрохін, В. Є. | - |
dc.contributor.author | Кірєєва, О. І. | - |
dc.date.accessioned | 2018-06-08T22:23:55Z | - |
dc.date.available | 2018-06-08T22:23:55Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/2701 | - |
dc.description | Пат. 103437 Україна, МПК А21D 13/02, А21D 8/02 Спосіб виробництва борошняних виробів з цільного зерна пшениці з використанням гідролізату з молюсків / Г. В. Дейниченко, В. І. Рябушко, Д. П. Крамаренко, В. Є. Єрохін, О. І. Кірєєва ; власник ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка", Інститут біології південних морів ім. О. О. Ковалевського НАН України. - № 201212667 ; заяв. 06.11.2012 ; публік. 10.07.2013, Бюл. № 13. | uk_UA |
dc.description.abstract | Спосіб виробництва борошняних виробів з цільного зерна пшениці, що передбачає промивання зерна, замочування до стану повного набухання, подрібнення зернової маси, додавання пресованих дріжджів і вистоювання опари, замішування тіста з додаванням рецептурних компонентів, його виброджування, вистоювання тістових напівфабрикатів і випікання, який відрізняється тим, що для замочування зерна використовують кефір або сироватку, або воду з внесенням кисломолочної концентрованої закваски у кількості 5-10 % від маси зерна, в опару додають гідролізат з молюсків і вистоюють її протягом 25-50 хвилин, замішене тісто виброджують 15-30 хвилин, тістові напівфабрикати вистоюють перед випіканням 15-30 хвилин, а рецептурні компоненти беруть при наступних співвідношеннях, мас. %: очищене цільне зерно пшениці 67,80-79,80, дріжджі пресовані 1,12-1,82, сіль кухонна 0,96-1,30, цукор-пісок 1,12-1,82, рослинний жир 1,12-1,82, борошно пшеничне І ґатунку 14,76-22,14, гідролізат з молюсків 1,12-3,30. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.subject | харчова промисловість | uk_UA |
dc.subject | виробництво | uk_UA |
dc.subject | зерно | uk_UA |
dc.subject | борошняні вироби | uk_UA |
dc.title | Спосіб виробництва борошняних виробів з цільного зерна пшениці з використанням гідролізату з молюсків | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патент № 103437 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
patent.pdf | 6.37 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.