Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/2627
Title: Педагогічні умови формування готовності до професійної діяльності у майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи
Authors: Піцул, К. С.
Keywords: педагогічні умови
професійна діяльність
готельна справа
ресторанна справа
Issue Date: 2016
Abstract: У статті проаналізовано та розкрито методологічну сутність поняття «педагогічні умови». Визначено та охарактеризовано комплекс педагогічних умов, які сприяють ефективності процесу формування готовності майбутніх фахівців з готельної і ресторанної справи до професійної діяльності. До педагогічних умов віднесено формування особистісного сенсу в майбутніх фахівців з готельної і ресторанної справи та позитивної мотивації до професійно-особистісного саморозвитку; реалізація практико-зорієнтованого підходу в процесі професійної підготовки майбутніх фахівців з готельної і ресторанної справи; використання інноваційних технологій для моделювання професійної діяльності майбутнього фахівця з готельної і ресторанної справи.
Description: Піцул К. С. Педагогічні умови формування готовності до професійної діяльності у майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи / К. С. Піцул // Науковий вісник Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К.Д.Ушинського. - 2016. - №6 (113). - С. 112-118.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/2627
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
21.pdf555.14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.