Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/123456789/2627
Title: | Педагогічні умови формування готовності до професійної діяльності у майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи |
Authors: | Піцул, К. С. |
Keywords: | педагогічні умови професійна діяльність готельна справа ресторанна справа |
Issue Date: | 2016 |
Abstract: | У статті проаналізовано та розкрито методологічну сутність поняття «педагогічні умови». Визначено та охарактеризовано комплекс педагогічних умов, які сприяють ефективності процесу формування готовності майбутніх фахівців з готельної і ресторанної справи до професійної діяльності. До педагогічних умов віднесено формування особистісного сенсу в майбутніх фахівців з готельної і ресторанної справи та позитивної мотивації до професійно-особистісного саморозвитку; реалізація практико-зорієнтованого підходу в процесі професійної підготовки майбутніх фахівців з готельної і ресторанної справи; використання інноваційних технологій для моделювання професійної діяльності майбутнього фахівця з готельної і ресторанної справи. |
Description: | Піцул К. С. Педагогічні умови формування готовності до професійної діяльності у майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи / К. С. Піцул // Науковий вісник Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К.Д.Ушинського. - 2016. - №6 (113). - С. 112-118. |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/2627 |
Appears in Collections: | Статті |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.