Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/2430
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКрамаренко, Д. П.-
dc.contributor.authorГіренко, Н. І.-
dc.contributor.authorТовма, Л. Ф.-
dc.contributor.authorДуб, В. В.-
dc.date.accessioned2018-03-20T07:16:11Z-
dc.date.available2018-03-20T07:16:11Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/2430-
dc.descriptionПат. 115156 Україна, МПК А22С 7/00. Спосіб одержання млинцевого фаршу з молочним білком для формування раціону військовослужбовців / Д. П. Крамаренко, Н. І. ГІренко, Л. Ф. Товма, В. В. Дуб ; власник ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка", Харківський державний університет харчування та торгівлі. - № 201608955 ; заяв. 22.08.2016 ; публік. 10.04.2017, Бюл. № 7.uk_UA
dc.description.abstractСпосіб одержання млинцевого фаршу з молочним білком для формування раціону військовослужбовців, який включає пропускання кислого сиру крізь протиральну машину, додавання компонентів фаршу та ретельне перемішування. Під час перемішування додають перець чорний мелений, суху цистозіру і рис відварний, цибулю ріпчасту, обсмажену на шпику свинячому, з додаванням печериць та подрібненого котлетного м'яса і висівок пшеничних, після перемішування шприцюють у целофанову оболонку, охолоджують до температури 3…5 °C або заморожують до досягнення температури в центрі батону -17 -19 °C.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка"uk_UA
dc.subjectпатентиuk_UA
dc.subjectхарчова промисловістьuk_UA
dc.titleСпосіб одержання млинцевого фаршу з молочним білком для формування раціону військовослужбовцівuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патент № 115156

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Patent.pdf11.83 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.