Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/2331
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКрамаренко, Д. П.
dc.contributor.authorГіренко, Н. І.
dc.contributor.authorДуб, В. В.
dc.date.accessioned2018-02-17T17:57:10Z
dc.date.available2018-02-17T17:57:10Z
dc.date.issued2016
dc.identifier.otherУДК 641.1/.3:664-4
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/2331
dc.descriptionКрамаренко Д. П. Дослідження дисперсних систем для створення полікомпонентних фаршевих мас / Д.П. Крамаренко, Н.І. Гіренко, В.В. Дуб // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : зб. наук. пр. / [редкол. : О. І. Черевко (відпов. ред.) та ін.]. – Харків : ХДУХТ, 2016. - Вип. 2 (24). - С. 360 - 368.uk_UA
dc.description.abstractНаведено результати експериментальних досліджень реологічних властивостей дисперсних систем для створення полікомпонентних фаршевих мас. Отримано залежності основного реологічного показника для фаршевої системи граничної напруги зсуву. Досліджено зміни граничної напруги зсуву від зміни співвідношення компонентів.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectдисперсивна системаuk_UA
dc.subjectдослідженняuk_UA
dc.subjectгірнича справаuk_UA
dc.subjectзсувиuk_UA
dc.titleДослідження дисперсних систем для створення полікомпонентних фаршевих масuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Doslidzhennia.pdf363.27 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.