Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/2277
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКрамаренко, Д. П.
dc.contributor.authorГіренко, Н. І.
dc.date.accessioned2018-01-27T21:26:59Z
dc.date.available2018-01-27T21:26:59Z
dc.date.issued2015
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/2277
dc.descriptionКрамаренко, Д. П. Дослідження граничної напруги зсуву м'ясо-овочевої дисперсної системи / Д. П. Крамаренко, Н. І. Гіренко // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : Міжнар. наук.-практиич. конф. (19 травня 2016 р.). - Х. : ХДУХТ, 2016. - Ч. 1. - С. 56 - 57.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectтезиuk_UA
dc.subjectхарчова промисловістьuk_UA
dc.titleДослідження граничної напруги зсуву м'ясо-овочевої дисперсної системиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Girenko.pdf305.85 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.