Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/2276
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКрамаренко, Д. П.
dc.contributor.authorГіренко, Н. І.
dc.date.accessioned2018-01-27T21:14:23Z
dc.date.available2018-01-27T21:14:23Z
dc.date.issued2016
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/2276
dc.descriptionКрамаренко, Д. П. Дослідження граничної напруги зсуву м'ясо-рослинної дисперсної системи / Д. П. Крамаренко, Н. І. Гіренко // «Стан і перспективи харчової науки та промисловості» : матеріали міжнар. наук.-техніч. конф. : Тези доповідей (Тернопіль 8-9 жовтня 2015 року) / МОН України, ТНТУ імені Івана Пулюя – Тернопіль : Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015. - С. 56 - 57.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectтезиuk_UA
dc.subjectхарчова промисловістьuk_UA
dc.titleДослідження граничної напруги зсуву м'ясо-рослинної дисперсної системиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Girenko 2.pdf240.72 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.