Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/123456789/219
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Zhykhareva, Yu. I. | - |
dc.contributor.author | Кotov, E. V. | - |
dc.date.accessioned | 2015-11-25T13:48:21Z | - |
dc.date.available | 2015-11-25T13:48:21Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.issn | 1817-3772 | - |
dc.identifier.other | UDC 338.24 | - |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/219 | - |
dc.description | Formation of Methodological Support Assessment of Neoindustrial Modernization / Yu.I. Zhykhareva, E.V. Кotov // Економічний вісник Донбасу. — 2014. — № 4(38). — С. 20-26. | uk_UA |
dc.description.abstract | conditions of its occurrence, existence and transition to the concept of "new industrialization". The positive effects neoindustrializatsiyi social conditions of small and medium industrial businesses. For each stage of modernization of the defined set of indicators formulas weighing these indicators and integral values of phases each stage of modernization. У статті розглянуто поняття реіндустріалізації, умов її виникнення, існування та переходу до поняття "нової індустріалізації". Виявлено позитивні соціальні ефекти неоіндустріалізації, умови розвитку дрібного і середнього промислового бізнесу. Для кожної стадії модернізаціїї визначено набір індикаторів. також формули зважування цих індикаторів та інтегральні значення фаз кожної стадії модернізації. | uk_UA |
dc.language.iso | en | uk_UA |
dc.publisher | Вид-во ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка", Інститут економіки промисловості НАН України | uk_UA |
dc.subject | економіка | uk_UA |
dc.title | Formation of Methodological Support Assessment of Neoindustrial Modernization | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | ECONOMIC THEORY |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ЕВД_4_2014 20-26.pdf | 1.91 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.