Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/123456789/2191
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Маслійов, С. В. | - |
dc.contributor.author | Беседа, О. О. | - |
dc.contributor.author | Циганкова, Н. А. | - |
dc.contributor.author | Маслійов, Є. С. | - |
dc.date.accessioned | 2017-11-29T23:30:25Z | - |
dc.date.available | 2017-11-29T23:30:25Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.other | УДК 633(075.8) | - |
dc.identifier.other | ББК 41я73 | - |
dc.identifier.other | М 31 | - |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/2191 | - |
dc.description | Основні напрямки зниження витрат при механізації технологічних процесів у рослинництві: Методичні рекомендації до дисципліни «Моделювання технологічних процесів і систем» для студентів спеціальності 015 «Професійна освіта» профіль підготовки «Технологія виробництва й переробки продуктів сільського господарства» / С. В. Маслійов, О. О. Беседа, Н. А. Циганкова, Є. С. Маслійов – Старобільськ: «Старобільська міська друкарня», 2017. - 34 с. | uk_UA |
dc.description.abstract | У методичних рекомендаціях наведені основні напрямки зниження витрат при механізації технологічних процесів вирощування сільськогосподарських культур. При цьому розглядаються такі аспекти як: проектування, підвищення якості агрегатування сільськогосподарської техніки, забезпечення нормативним річним навантаженням при використанні машинних агрегатів та обґрунтування конкурентоспроможності застосованих у сільськогосподарських підприємствах машинних агрегатів. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка" | uk_UA |
dc.subject | рослинництво | uk_UA |
dc.subject | технологічні процеси | uk_UA |
dc.subject | сільське господарство | uk_UA |
dc.title | Основні напрямки зниження витрат при механізації технологічних процесів у рослинництві | uk_UA |
dc.title.alternative | Методичні рекомендації до дисципліни «Моделювання технологічних процесів і систем» для студентів спеціальності 015 «Професійна освіта» профіль підготовки «Технологія виробництва й переробки продуктів сільського господарства» | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Appears in Collections: | Навчально-методичні видання |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
049595357.pdf | 480.47 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.