Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/1670
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЩука, Г. П.-
dc.contributor.authorБезрученков, Ю. В.-
dc.contributor.authorКашинська, О. Є.-
dc.contributor.authorМельникова, О. А.-
dc.contributor.authorШеховцова, С.О.-
dc.date.accessioned2017-03-22T20:02:08Z-
dc.date.available2017-03-22T20:02:08Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.other378.22 :640.4(07)-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/1670-
dc.descriptionДержавна атестація бакалавра напряму підготовки 140101 „Готельн0 і ресторанна справа”: рекомендації для студентів / Ю. В. Безрученков, О. Є. Кашинська, О. А. Мельникова; за ред. проф. Г. П. Щуки. – Луганськ : Вид-во ДЗ „Луган. нац. ун-т імені Тараса Шевченка”, 2015. – 89 с.uk_UA
dc.description.abstractРекомендації мають на меті допомогти студентам у підготовці до державної атестації на отримання кваліфікації бакалавра з готельної і ресторанної справи, фахівця з готельної і ресторанної справи. Видання містить програми навчальних дисциплін, які виносяться на комплексний кваліфікаційний іспит, перелік теоретичних питань та практичних завдань з прикладами розв’язання, список рекомендованої літератури. Рекомендовано для студентів IV курсу денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.140101 „Готельна і ресторанна справа”.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка"uk_UA
dc.subjectготельна справаuk_UA
dc.subjectресторанна справаuk_UA
dc.subjectбакалаврuk_UA
dc.titleДержавна атестація бакалавра напряму підготовки 140101 „Готельн0а і ресторанна справа”uk_UA
dc.title.alternativeКваліфікація: бакалавр з готельної і ресторанної справи, фахівець з готельної і ресторанної справиuk_UA
dc.title.alternativeРекомендації для студентівuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Навчально-методичні видання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Gotelno-restor.pdf1.02 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.