Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/123456789/1669
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Щука, Г. П. | - |
dc.contributor.author | Кашинська, О. Є. | - |
dc.contributor.author | Мельникова, О. А. | - |
dc.contributor.author | Шеховцова, С.О. | - |
dc.date.accessioned | 2017-03-22T19:40:12Z | - |
dc.date.available | 2017-03-22T19:40:12Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.other | 378.22:338.48(07) | - |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1669 | - |
dc.description | Державна атестація бакалавра напряму підготовки 1401 „Туризм”: рекомендації для студентів / Г. П. Щука, О. Є. Кашинська, О. А. Мельникова, С. О. Шеховцова, за ред. проф. Г. П. Щуки. – Луганськ : Вид-во ДЗ „Луган. нац. ун-т імені Тараса Шевченка”, 2015. – 73 с. | uk_UA |
dc.description.abstract | Рекомендації мають на меті допомогти студентам у підготовці до державної атестації на отримання кваліфікації бакалавра з туризму, фахівця з туристичного обслуговування. Видання містить програми навчальних дисциплін, які виносяться на комплексний кваліфікаційний іспит, перелік теоретичних питань та практичних завдань з прикладами розв’язання, список рекомендованої літератури. Рекомендовано для студентів IV курсу денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.140103 „Туризм”. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка" | uk_UA |
dc.subject | туризм | uk_UA |
dc.subject | бакалавр | uk_UA |
dc.title | Державна атестація бакалавра напряму підготовки 1401 „Туризм” | uk_UA |
dc.title.alternative | Кваліфікація: бакалавр з туризму, фахівець з туристичного обслуговування | uk_UA |
dc.title.alternative | рекомендації для студентів | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Appears in Collections: | Навчально-методичні видання |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
DEK - Tourizm.pdf | 1.05 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.