Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/1583
Title: Коефіцієнти кореляції показників гнучкості і сили ударів ногами в верхній рівень у каратистів-легковаговиків високої кваліфікації
Authors: Саєнко, В. Г.
Keywords: карате
кваліфікація
фізичне виховання
спорт
спортивна підготовка
показники
Issue Date: 2010
Abstract: На підставі проведених досліджень в статті наведено параметри розвитку гнучкості і кількісних показників сили завдавання шести видів одиничних ударів сильнішою ногою в верхній рівень, на які слід орієнтуватись каратистам вагової категорії до 70 кілограмів високої кваліфікації на етапі підготовки до вищих спортивних досягнень. Встановлено щільність взаємозв’язку між результатами кругового удару ногою і удару п’ятою ззовні та всіма показниками гнучкості, результатами кругового удару ногою з розвороту і удару коліном з показниками шпагатів, результатами удару ногою убік та показником поперечного шпагату.
Description: Саєнко В. Г. Коефіцієнти кореляції показників гнучкості і сили ударів ногами в верхній рівень у каратистів-легковаговиків високої кваліфікації / В. Г. Саєнко // Актуальные вопросы высшего профессионального образования : Матер. IV Междунар. науч.-практ. конф. / Под ред. Л. А. Деминской. – Донецк : ДГИЗФВиС, 2010. – С. 182 – 185.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/1583
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SaenkoDon2010.pdf179.22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.