Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/123456789/1374
Title: | English for Hotel and Catering Industry |
Other Titles: | Навчально-методичний посібник для підготовки до державної атестації з ділової англійської мови за професійним спрямуванням для студентів вищих навчальних закладів напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форми навчання |
Authors: | Певна, С. Є. |
Keywords: | іноземні мови готельна справа ресторанна справа вищі навчальні заклади англійська мова |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка" |
Abstract: | Навчально-методичний посібник містить вимоги до організації та змісту державного іспиту з ділової англійської мови за професійним спрямуванням, критерії оцінювання знань і вмінь студентів. Посібник пропонує добірку навчальних завдань, що складаються зі зразків лексико-граматичних вправ, взірців письмових завдань (ділові листи різних типів, есе), прикладів розмовних тем, що спрямовані на формування навичок і вмінь застосування попередньо засвоєного теоретичного, лексичного та граматичного матеріалу з курсу ділової англійської мови за професійним спрямуванням у конкретному професійному контексті. Матеріали пропонованого посібника допоможуть студентам систематизувати вже набуті знання у сфері готельно-ресторанної індустрії та поглибити їх. Посібник адресовано студентам четвертого курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» вищих навчальних закладів денної та заочної форми навчання |
Description: | Певна С. Є. English for Hotel and Catering Industry : навч. – метод. посіб. для підг. до держ. атест. з діл. англ. мови за проф. спрям. для студ. спец. «Готельно-ресторанна справа» / С. Є. Певна ; ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка». – Старобільськ : Вид-во ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка», 2016. – 60 с. – англ. та укр. мов. |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/1374 |
Appears in Collections: | Навчально-методичні видання |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.