Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/1203
Title: Інноваційний підхід у навчальному процесі з метою формування у студентів мислення і підготовці їх до професійної діяльності
Authors: Сергієнко, Н. В.
Брюховецька, О. А.
Keywords: інновації
інноваційні технології
освіта
інноваційна діяльність
інформаційне суспільство
Issue Date: 2014
Publisher: ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка"
Abstract: У статті розглядається головна мета інноваційних технологій освіти, шляхи впровадження в професійну діяльність не відомих практиці дидактичних та виховних програм, що передбачає зняття педагогічного кризи, розвиток уміння мотивувати дії, самостійно орієнтуватися в інформації, формування творчого нешаблонного мислення, розвиток студентів за рахунок максимального розкриття їх природних здібностей, використовуючи новітні досягнення науки і практики.
Description: Інноваційний підхід у навчальному процесі з метою формування у студентів мислення і підготовці їх до професійної діяльності / Н. В. Сергієнко, О. А. Брюховецька // Нові матеріали і перспективні технології, охорона праці і професійна освіта: матеріали Всеукр. наук-практ. інтернет-конф. з міжнар. участю (м. Луганськ, 4 квітня 2014р.). – Луганськ : Вид-во ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка», 2014. – С. 120 - 122.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/1203
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Sergienko.pdf145.27 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.