Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/1096
Title: Мікробіологія харчових продуктів
Other Titles: навчальний посібник
Authors: Пількевич, Н. Б.
Боярчук, О. Д.
Keywords: мікробіологія
харчова промисловість
Issue Date: 2008
Publisher: Альма-матер
Abstract: Посібник „Мікробіологія харчових продуктів” написаний згідно з програмою курсу і складається з розділів, в яких розкриваються основні властивості товарів промислового призначення, процеси, які протікають у харчових продуктах при зберіганні, визначені умовами їх виробництва, мікробіологічної забрудненості, а також дією навколишнього середовища. Даний посібник допомагає оволодіти знаннями, необхідними для вирішення практичних завдань у сфері товарообігу основних груп товарів виробничого призначення. Навчальний посібник адресується студентам спеціальності «Товарознавство та комерційна діяльність» та рекомендується фахівцям харчової промисловості.
Description: Пількевич, Н. Б. Мікробіологія харчових продуктів: Навч. посібник для студ. вищих навч. закладів / Н. Б. Пількевич, О. Д. Боярчук. – Луганськ: Альма-матер, 2008. – 152 с.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/1096
Appears in Collections:Навчально-методичні видання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Mikrobioilogia kharchovich produktiv.pdf1.01 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.