Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/123456789/1096
Title: | Мікробіологія харчових продуктів |
Other Titles: | навчальний посібник |
Authors: | Пількевич, Н. Б. Боярчук, О. Д. |
Keywords: | мікробіологія харчова промисловість |
Issue Date: | 2008 |
Publisher: | Альма-матер |
Abstract: | Посібник „Мікробіологія харчових продуктів” написаний згідно з програмою курсу і складається з розділів, в яких розкриваються основні властивості товарів промислового призначення, процеси, які протікають у харчових продуктах при зберіганні, визначені умовами їх виробництва, мікробіологічної забрудненості, а також дією навколишнього середовища. Даний посібник допомагає оволодіти знаннями, необхідними для вирішення практичних завдань у сфері товарообігу основних груп товарів виробничого призначення. Навчальний посібник адресується студентам спеціальності «Товарознавство та комерційна діяльність» та рекомендується фахівцям харчової промисловості. |
Description: | Пількевич, Н. Б. Мікробіологія харчових продуктів: Навч. посібник для студ. вищих навч. закладів / Н. Б. Пількевич, О. Д. Боярчук. – Луганськ: Альма-матер, 2008. – 152 с. |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/1096 |
Appears in Collections: | Навчально-методичні видання |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Mikrobioilogia kharchovich produktiv.pdf | 1.01 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.