Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/10118
Title: Аналіз стану сформованості мотивації до рухової активності здобувачів базової середньої освіти на уроках фізичної культури за допомогою гри в баскетбол
Authors: Отравенко, О. В.
Олійник, В. М.
Keywords: сучасний урок фізичної культури
здобувачі базової середньої освіти
мотивація
рухова активність
баскетбол
Issue Date: 2021
Abstract: У статті розглядається проблема організації та проведення сучасного уроку фізичної культури здобувачів базової середньої освіти за варіативним модулем «Баскетбол» на основі аналізу стану сформованості мотивації до рухової активності за допомогою гри в баскетбол з використанням індивідуального та диференційованого підходів у спортивних іграх, колового тренування, інтерактивних методів навчання, сучасних інформаційних комп’ютерних технологій, проведення інтегрованих та бінарних уроків з використанням модифікованого інвентарю та участі у змаганнях.
Description: Отравенко О. В. Аналіз стану сформованості мотивації до рухової активності здобувачів базової середньої освіти на уроках фізичної культури за допомогою гри в баскетбол / О. В. Отравенко, В. М. Олійник // SCIENTIFIC COLLECTION «INTERCONF». – 2021. – № 86. – С. 209-214.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/10118
Appears in Collections:Отравенко Олена Вікторівна

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Отравенко_Олейник_SCIENTIFIC COLLECTION INTERCONF. GENEVA. 2021..pdf562.03 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.