Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/10071
Title: Методичні рекомендації з підготовки та захисту курсових робіт циклу професійної підготовки за освітніми компонентами "Теорія політичних систем" та "Політична конфліктологія"
Other Titles: Для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою "Політологія" спеціальності 052 Політологія денної та заочної форми навчання
Authors: Вовк, С. О.
Issue Date: 2024
Publisher: ДЗ "ЛНУ імені Тараса Шевченка"
Abstract: У рекомендаціях висвітлені основні вимоги до підготовки, виконання, оформлення та захисту курсових робіт зазначеного профілю відповідно до сучасних тенденцій освітнього процесу в закладі вищої освіти. Для здобувачів закладів вищої освіти всіх форм навчання, викладачів.
Description: Вовк С. О. Методичні рекомендації з підготовки та захисту курсових робіт циклу професійної підготовки за освітніми компонентами "Теорія політичних систем" та "Політична конфліктологія" [Електронний ресурс]: для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою "Політологія" спеціальності 052 Політологія денної та заочної форми навчання / С. О. Вовк, О. В. Меженська ; ДЗ "ЛНУ імені Тараса Шевченка". - Електрон. ресурс.- Полтава: Вид-во ДЗ "ЛНУ імені Тараса Шевченка", 2024.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/10071
Appears in Collections:Вовк Світлана Олександрівна

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні рекомендації до курсових робіт.pdf1.13 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.