Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/10015
Title: Географія світового господарства
Other Titles: Методичні рекомендації до практичних занять та самостійної роботи здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 014.07 Середня освіта (Географія)
Authors: Мельник, І. Г.
Keywords: світове господарство
географія
світова економіка
глобалізація
сталий розвиток
Issue Date: 2023
Publisher: ДЗ "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка"
Abstract: Методичні рекомендації з географії світового господарства мають на меті забезпечити навчально-методичний супровід виконання завдань практикуму та самостійної роботи студентів. Навчально-методичне видання містить: загальні відомості про курс, рекомендовану літературу, завдання практикуму та методичні вказівки до їх виконання, завдання для самостійної роботи, глосарій, тести. Призначено для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 014 Середня освіта (Географія) денної та заочної форм навчання.
Description: Мельник І. Г. Географія світового господарства: методичні рекомендації до практичних занять та самостійної роботи здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 014.07 Середня освіта (Географія) / І. Г. Мельник. – Полтава : Вид-во «ДЗ ЛНУ імені Тараса Шевченка», 2023. – 87 с.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/10015
Appears in Collections:Навчально-методичні видання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Melnyk_Geography_Svitovogo_gospodarstva.pdf1.11 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.