Browsing by Author Маслійов, С. В.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 32  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2018Вплив біопрепаратів на харчові підвиди кукурудзиМаслійов, С. В.; Мацай, Н. Ю.; Маслійов, Є.С.
2016Вплив густоти рослин на урожайність кременистої кукурудзи в умовах східної частини Степу УкраїниМаслійов, С. В.
2018ВПЛИВ МІКРОДОБРИВ ТА ОКРЕМИХ ЕЛЕМЕНТІВ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОЩУВАННЯ НА ФОРМУВАННЯ ЯКІСНИХ ПОКАЗНИКІВ ОЗИМОЇ ПШЕНИЦІМаслійов, С. В.; Беседа, О. О.; Гончаренко, А. О.
2018Вплив попередників, обробітку грунту та добривів на урожай і якість зерна кукурудзи в умовах Луганської областіМаслійов, С. В.; Мацай, Н. Ю.; Циганкова, Н. А.; Сахно, М. А.
2018Вплив різних агротехнічних прийомів на вирощування післяукісного соняшнику в умовах Луганської областіМаслійов, С. В.; Шевченко, А. М.; Степанов, В. В.; Бугайов, О. В.
2018Вплив різних агротехнічних прийомів на вирощування післяукісного соняшнику в умовах Луганської областіМаслійов, С. В.; Шевченко, А. М.; Степанов, В. В.; Бугайов, О. В.
2019ВПЛИВ РІЗНИХ ВИДІВ МІНЕРАЛЬНОГО ЖИВЛЕННЯ НА РІСТ І РОЗВИТОК ЯЧМЕНЮ ЯРОГО В ЗОНІ СТЕПУ УКРАЇНИМаслійов, С. В.; Коржова, Н. О.; Ярчук, І. І.; Люклянчук, В. Ф.
2012Дипломне проектуванняКозуб, Ю. Г.; Беседа, О. О.; Маслійов, С. В.
2018ДОСЛІДЖЕННЯ ІНТЕНСИВНОЇ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОЩУВАННЯ ОЗИМОЇ ПШЕНИЦІ ТА РІЗНИХ АГРОТЕХНІЧНИХ ПРИЙОМІВ У ЛУГАНСЬКІЙ ОБЛАСТІМаслійов, С. В.; Беседа, О. О.; Дрель, В. Ф.; Арсієнко, В. О.
2016Екологічно безпечна технологія контролювання бур’янів у посівах харчових підвидів кукурудзиМаслійов, С. В.
2016Ефективність застосування препаратів антистрес та МАРС-ELBI на посівах ячменю озимогоЯрчук, І. І.; Маслійов, С. В.; Божко, В. Ю.; Позняк, В. В.; Кравченко, К. О.
2016Захист від чорнощиру нетреболистного посівів кукурудзи цукровоїМаслійов, С. В.
2016Захист посівів пшениці озимої від дескурайнії Софії на Сході УкраїниМаслійов, С. В.
2015Захист розлусної кукурудзи від бур’янів на Сході УкраїниМаслійов, С. В.
2017Методичні вказівки щодо проходження науково-дослідної (виробничої) практики для студентів освітнього ступеня магістр (Галузь знань: 20 «Аграрні науки та продовольство» Спеціальність: 201 «Агрономія» денна та заочна форми навчання)Маслійов, С. В.; Євтушенко, Г. О.; Коржова, Н. О.
2015Методичні рекомендації до виконання технологічної (виробничої) практики для студентів III курсу спеціальності «Професійна освіта» профіль підготовки „Технологія виробництва і переробки продуктів сільського господарства”Маслійов, С. В.
2021Методичні рекомендації щодо проведення дослідження, написання, оформлення та захисту випускної кваліфікаційної роботи (для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня денної та заочної форм навчання спеціальності 015.37 Професійна освіта «Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»)Маслійов, С. В.; Беседа, О. О.; Ревякіна, О. О.
2021Методичні рекомендації щодо проведення дослідження, написання, оформлення та захисту випускної кваліфікаційної роботи (для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня денної та заочної форм навчання спеціальності 015.37 Професійна освіта «Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»)Маслійов, С. В.; Беседа, О. О.; Ревякіна, О. О.
2021Методичні рекомендації щодо проведення дослідження, написання, оформлення та захисту випускної кваліфікаційної роботи (для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня денної та заочної форм навчання спеціальності 015.37 Професійна освіта «Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»)Маслійов, С. В.; Беседа, О. О.; Ревякіна, О. О.
2018Методичні рекомендації щодо проведення дослідження, написання, оформлення та захисту магістерської роботиМаслійов, С. В.; Мацай, Н. Ю.; Беседа, О. О.; Шевченко, А. М.