Browsing by Author Кашинська, О. Є.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 23  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2017SPA і WELLNESS послуги в готельному комплексіКашинська, О. Є.; Шапоренко, К. В.
2017Використання веб-квестів у процесі підготовки студентів спеціальності „Готельно-ресторанна справа”Кашинська, О. Є.
2015Державна атестація бакалавра напряму підготовки 1401 „Туризм”Щука, Г. П.; Кашинська, О. Є.; Мельникова, О. А.; Шеховцова, С.О.
2015Державна атестація бакалавра напряму підготовки 140101 „Готельн0а і ресторанна справа”Щука, Г. П.; Безрученков, Ю. В.; Кашинська, О. Є.; Мельникова, О. А.; Шеховцова, С.О.
2015Забезпечення принципу наступності у змісті середньої та вищої професійної освіти в готельному господарстві (досвід Російської Федерації)Щука, Г. П.; Кашинська, О. Є.
2021Методичні рекомендації до організації практик здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальностей 241 „Готельно-ресторанна справа”, 242 „Туризмˮ денної та заочної форм навчанняБезбородих, С. М.; Кашинська, О. Є.
2021Методичні рекомендації до організації практик здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальностей 241 „Готельно-ресторанна справа”, 242 „Туризмˮ денної та заочної форм навчанняБезбородих, С. М.; Кашинська, О. Є.
2021Методичні рекомендації до проходження державної атестації здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 242 «Туризм», галузі знань № 24 «Сфера обслуговування», кваліфікація: бакалавр з туризму: рекомендації для студентівГоворуха, О. О.; Гуцол, А. В.; Кашинська, О. Є.; Сичова, А. О.; Шехавцова, С. О.
2021Методичні рекомендації до проходження державної атестації здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 242 «Туризм», галузі знань № 24 «Сфера обслуговування», кваліфікація: бакалавр з туризму: рекомендації для студентівГоворуха, О. О.; Гуцол, А. В.; Кашинська, О. Є.; Сичова, А. О.; Шехавцова, С. О.
2021Методичні рекомендації до проходження державної атестації здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 242 «Туризм», галузі знань № 24 «Сфера обслуговування», кваліфікація: бакалавр з туризму: рекомендації для студентівГоворуха, О. О.; Гуцол, А. В.; Кашинська, О. Є.; Сичова, А. О.; Шехавцова, С. О.
2021Методичні рекомендації до проходження державної атестації здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 242 «Туризм», галузі знань № 24 «Сфера обслуговування», кваліфікація: бакалавр з туризму: рекомендації для студентівГоворуха, О. О.; Гуцол, А. В.; Кашинська, О. Є.; Сичова, А. О.; Шехавцова, С. О.
2021Методичні рекомендації до проходження підсумкової атестації здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 24 «Сфера обслуговування», спеціальності 241 «готельно-ресторанна справа». Кваліфікація: бакалавр з готельно-ресторанної справиБезрученков, Ю. В.; Говоруха, О. О.; Кашинська, О. Є.; Шехавцова, Є. О.
2021Методичні рекомендації до проходження підсумкової атестації здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 24 «Сфера обслуговування», спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»Безрученков, Ю. В.; Говоруха, О. О.; Кашинська, О. Є.; Шехавцова, С. О.
2021Методичні рекомендації до проходження підсумкової атестації здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 24 «Сфера обслуговування», спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»Безрученков, Ю. В.; Говоруха, О. О.; Кашинська, О. Є.; Шехавцова, С. О.
2021Методичні рекомендації щодо підготовки курсової роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю № 241 Готельно-ресторанна справа денної і заочної форм навчання за дисциплінами „Організація готельного господарства” „Організація ресторанного господарства” „Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві”Кашинська, О. Є.
2016Напрями організації профільної довишівської освіти в підготовці фахівців для туризму та готельного господКашинська, О. Є.
2018Організація готельного господарства в схемах і таблицяхКашинська, О. Є.
2015Підготовка майбутніх фахівців з готельного господарства: спадок радянського періодуЩука, Г. П.; Кашинська, О. Є.
2017ПІДГОТОВКА ФАХІВЦІВ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА В ПОЛЬЩІКашинська, О. Є.
2016Підготовка фахівців готельного господарства в Російській ФедераціїКашинська, О. Є.