Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
DSpace
JSPUI
DSpace preserves and enables easy and open access to all types of digital content including text, images, moving images, mpegs and data sets
Learn More
DSpace at Luhansk Taras Shevchenko National University
Browsing by Author Кашинська, О. Є.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 23
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2017
SPA і WELLNESS послуги в готельному комплексі
Кашинська, О. Є.
;
Шапоренко, К. В.
2017
Використання веб-квестів у процесі підготовки студентів спеціальності „Готельно-ресторанна справа”
Кашинська, О. Є.
2015
Державна атестація бакалавра напряму підготовки 1401 „Туризм”
Щука, Г. П.
;
Кашинська, О. Є.
;
Мельникова, О. А.
;
Шеховцова, С.О.
2015
Державна атестація бакалавра напряму підготовки 140101 „Готельн0а і ресторанна справа”
Щука, Г. П.
;
Безрученков, Ю. В.
;
Кашинська, О. Є.
;
Мельникова, О. А.
;
Шеховцова, С.О.
2015
Забезпечення принципу наступності у змісті середньої та вищої професійної освіти в готельному господарстві (досвід Російської Федерації)
Щука, Г. П.
;
Кашинська, О. Є.
2021
Методичні рекомендації до організації практик здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальностей 241 „Готельно-ресторанна справа”, 242 „Туризмˮ денної та заочної форм навчання
Безбородих, С. М.
;
Кашинська, О. Є.
2021
Методичні рекомендації до організації практик здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальностей 241 „Готельно-ресторанна справа”, 242 „Туризмˮ денної та заочної форм навчання
Безбородих, С. М.
;
Кашинська, О. Є.
2021
Методичні рекомендації до проходження державної атестації здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 242 «Туризм», галузі знань № 24 «Сфера обслуговування», кваліфікація: бакалавр з туризму: рекомендації для студентів
Говоруха, О. О.
;
Гуцол, А. В.
;
Кашинська, О. Є.
;
Сичова, А. О.
;
Шехавцова, С. О.
2021
Методичні рекомендації до проходження державної атестації здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 242 «Туризм», галузі знань № 24 «Сфера обслуговування», кваліфікація: бакалавр з туризму: рекомендації для студентів
Говоруха, О. О.
;
Гуцол, А. В.
;
Кашинська, О. Є.
;
Сичова, А. О.
;
Шехавцова, С. О.
2021
Методичні рекомендації до проходження державної атестації здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 242 «Туризм», галузі знань № 24 «Сфера обслуговування», кваліфікація: бакалавр з туризму: рекомендації для студентів
Говоруха, О. О.
;
Гуцол, А. В.
;
Кашинська, О. Є.
;
Сичова, А. О.
;
Шехавцова, С. О.
2021
Методичні рекомендації до проходження державної атестації здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 242 «Туризм», галузі знань № 24 «Сфера обслуговування», кваліфікація: бакалавр з туризму: рекомендації для студентів
Говоруха, О. О.
;
Гуцол, А. В.
;
Кашинська, О. Є.
;
Сичова, А. О.
;
Шехавцова, С. О.
2021
Методичні рекомендації до проходження підсумкової атестації здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 24 «Сфера обслуговування», спеціальності 241 «готельно-ресторанна справа». Кваліфікація: бакалавр з готельно-ресторанної справи
Безрученков, Ю. В.
;
Говоруха, О. О.
;
Кашинська, О. Є.
;
Шехавцова, Є. О.
2021
Методичні рекомендації до проходження підсумкової атестації здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 24 «Сфера обслуговування», спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»
Безрученков, Ю. В.
;
Говоруха, О. О.
;
Кашинська, О. Є.
;
Шехавцова, С. О.
2021
Методичні рекомендації до проходження підсумкової атестації здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 24 «Сфера обслуговування», спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»
Безрученков, Ю. В.
;
Говоруха, О. О.
;
Кашинська, О. Є.
;
Шехавцова, С. О.
2021
Методичні рекомендації щодо підготовки курсової роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю № 241 Готельно-ресторанна справа денної і заочної форм навчання за дисциплінами „Організація готельного господарства” „Організація ресторанного господарства” „Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві”
Кашинська, О. Є.
2016
Напрями організації профільної довишівської освіти в підготовці фахівців для туризму та готельного господ
Кашинська, О. Є.
2018
Організація готельного господарства в схемах і таблицях
Кашинська, О. Є.
2015
Підготовка майбутніх фахівців з готельного господарства: спадок радянського періоду
Щука, Г. П.
;
Кашинська, О. Є.
2017
ПІДГОТОВКА ФАХІВЦІВ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА В ПОЛЬЩІ
Кашинська, О. Є.
2016
Підготовка фахівців готельного господарства в Російській Федерації
Кашинська, О. Є.