Browsing by Author Гіренко, Н. І.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 33  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Грамота учасника Всеукраїнського науково-практичного семінару "Повноцінне харчування" у рамках програми "Наука для армії"Гіренко, Н. І.
2016Детермінанти вибору майбутньої професії абітурієнта вищого навчального закладуКрамаренко, Д. П.; Варипаєв, О. М.; Гіренко, Н. І.
2016Дослідження жироутримуючої здатності м'ясо-овочевої дисперсної системиКрамаренко, Д. П.; Гіренко, Н. І.
2016Дослідження вологоутримуючої здатності м’ясо-овочевої дисперсної системиКрамаренко, Д. П.; Гіренко, Н. І.
2019ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ВОДОРОСТЕВОЇ ДОБАВКИ НА СТАБІЛІЗАЦІЮ МІКРОСТРУКТУРНОГО СТАНУ НАПІВФАБРИКАТУ ДЛЯ ХАРЧУВАННЯ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ ПІД ЧАС ЗАМОРОЖУВАННЯ-РОЗМОРОЖУВАННЯКрамаренко, Д. П.; Гіренко, Н. І.; Товма, Л. Ф.
2019ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ВОДОРОСТЕВОЇ ДОБАВКИ НА СТАБІЛІЗАЦІЮ МІКРОСТРУКТУРНОГО СТАНУ НАПІВФАБРИКАТУ ДЛЯ ХАРЧУВАННЯ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ ПІД ЧАС ЗАМОРОЖУВАННЯ-РОЗМОРОЖУВАННЯКрамаренко, Д. П.; Гіренко, Н. І.; Товма, Л. Ф.
2015Дослідження впливу гідролізату з молюсків на зміну кислотності житньої закваскиДейниченко, Г. В.; Крамаренко, Д. П.; Гіренко, Н. І.
2015Дослідження граничної напруги зсуву м'ясо-овочевої дисперсної системиКрамаренко, Д. П.; Гіренко, Н. І.
2016Дослідження граничної напруги зсуву м'ясо-рослинної дисперсної системиКрамаренко, Д. П.; Гіренко, Н. І.
2016Дослідження дисперсних систем для створення полікомпонентних фаршевих масКрамаренко, Д. П.; Гіренко, Н. І.; Дуб, В. В.
2016Дослідження лексико-семантичної групи найменувань страв (на прикладі слобожанських говірок)Покровська, О. А.; Гіренко, Н. І.
2015Дослідження харчової цінності комбінованого фаршевого напівфабрикату з водоростевою добавкоюДейниченко, Г. В.; Крамаренко, Д. П.; Гіренко, Н. І.
2016Дослідження харчової цінності фаршу для формування раціону військовослужбовцівКрамаренко, Д. П.; Гіренко, Н. І.
2016Лексичні дослідження назв їжі, напоїв СлобожанщиниГіренко, Н. І.; Покровська, О. А.
2016Методики дистанційного викладання дисциплін технологічного напрямуКрамаренко, Д. П.; Гіренко, Н. І.
2019Методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни «Курсовий проект з технології і процесів галузі» для спеціальності – «Професійна освіта» профіль «Харчові технології»Гіренко, Н. І.
2024Методичні вказівки до виконання практичних робіт з освітнього компоненту «Організація зберігання та транспортування харчової продукції» для здобувачів освітнього ступеня «магістр» спеціальностей 015.37 «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології» та 015.38 «Професійна освіта. Транспорт»Гіренко, Н. І.
2019МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ ДО НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНОЇ (ВИРОБНИЧОЇ) ПРАКТИКИГіренко, Н. І.; Крамаренко, Д. П.
2016Новий фарш для млинців з молочним білком для формування раціону військовослужбовцівГіренко, Н. І.; Крамаренко, Д. П.
2016Освіта як універсальний індикатор якості розвитку суспільстваВарипаєв, О. М.; Гіренко, Н. І.