Browsing by Author Безрученков, Ю. В.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 23  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Державна атестація бакалавра напряму підготовки 140101 „Готельн0а і ресторанна справа”Щука, Г. П.; Безрученков, Ю. В.; Кашинська, О. Є.; Мельникова, О. А.; Шеховцова, С.О.
2019Дієтичній засади організації правильного харчування при фізичному навантаженніБезрученков, Ю. В.
2012Культура как основа готовности студентов к профессиональной деятельностиБезрученков, Ю. В.
2011Культура як основа професійної діяльностіБезрученков, Ю. В.
2011Методичні вказівки до виконання курсових проектів з дисципліни «Організація ресторанного господарства»Безрученков, Ю. В.
2021Методичні рекомендації до проходження підсумкової атестації здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 24 «Сфера обслуговування», спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»Безрученков, Ю. В.; Говоруха, О. О.; Кашинська, О. С.; Шехавцова, С. О.
2021Методичні рекомендації до проходження підсумкової атестації здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 24 «Сфера обслуговування», спеціальності 241 «готельно-ресторанна справа». Кваліфікація: бакалавр з готельно-ресторанної справиБезрученков, Ю. В.; Говоруха, О. О.; Кашинська, О. Є.; Шехавцова, Є. О.
2021Методичні рекомендації до проходження підсумкової атестації здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 24 «Сфера обслуговування», спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»Безрученков, Ю. В.; Говоруха, О. О.; Кашинська, О. Є.; Шехавцова, С. О.
2021Методичні рекомендації до проходження підсумкової атестації здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 24 «Сфера обслуговування», спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»Безрученков, Ю. В.; Говоруха, О. О.; Кашинська, О. Є.; Шехавцова, С. О.
2019Мистецьке значення діяльності театрів танцю початку ХХІ століття, на прикладі театру танцю «Відлуння» м. ЛьвівБезрученков, Ю. В.; Мосійчук, Ю. А.; Топорков, Д. А.
2015Педагогічний контроль в системі дистанційного навчанняБезрученков, Ю. В.
2020Порівняльний аналіз систем контролю якості в закладах ресторанного господарства Росії та УкраїниБезрученков, Ю. В.
2011Проблема наступності у професійній підготовці фахівців напрямку “Готельно-ресторанна справа”Безрученков, Ю. В.
2011Проблема наступності у професійній підготовці фахівців напрямку “Готельно-ресторанна справа”Безрученков, Ю. В.
2019Проблеми професійної підготовки адміністративного складу сучасного ресторанаБезрученков, Ю. В.
2020Професійна освіта майбутніх фахівців готельно-ресторанного господарства в умовах дистанційного навчанняБезрученков, Ю. В.
2021Підготовка фахівців туризму: виклики сьогоденняЩука, Г. П.; Безрученков, Ю. В.
2021Підготовка фахівців туризму: виклики сьогоденняЩука, Г. П.; Безрученков, Ю. В.
2019Сервісна діяльність як частина культури на підприємствах ресторанного господарстваБезрученков, Ю. В.
26-Nov-2020Сертифікат №3/0047 Засвідчує, що Юрій Безрученков брав участь у ІІ Міжнародній науково-практичній конференції «підприємництво, торгівля: теоретичні підходи та практичні аспекти розвитку» (6 годин)Безрученков, Ю. В.